• Romania
  • English

evenimente: 2 ani de Subfeleac in Club Midi pe 12 Aprilie 2013

12 Aprilie 2013

2 ani de Subfeleac @ Club Midi

Preț: 20 lei

Pe 12 aprilie, sarbatorim 2 ani de Subfeleac@Club Midi Cluj

Accesul se face de la ora 22.00

Pentru acreditari: subfeleac@gmail.com

♫♫♫ Subcarpati ♫♫♫
http://facebook.com/subcarpati
www.subcarpati.com 

Trupa condusa de MC Bean aduce o gura de oxigen in muzica romaneasca, contopind folclorul autentic cu hip-hop, urban si electronica contemporana, cu bun gust si respect pentru autentic, intr-o maniera total diferita de evolutiile indoielnice din 'noul' folclor. Asa ca toti clujenii sunt invitati sa fie martori la un nou live performance unic ce sarbatoreste 2 ani de Subfeleac.


---------
♫♫AFO(Emil.Teleaga)♫♫

http://www.bananasociety.ro/category/artist-roster/aforic/
www.facemrecords.ro


Emil Teleaga (AFO) face parte din pepiniera de artisti marca Constangeles, in sensul că are două pedigree-uri de underground pe el: acesta din Constanta, unde a crescut, si cel din Bucuresti, unde s-a maturizat. Aforic a colaborat cu numerosi artisti si a reusit să păstreze orizonturi destul de largi. A ajuns in finale si a castigat concursurile “Battle of the Dome” organizate in Bucuresti, a participat alături de Gojira in cadrul unui proiect finantat de “Academia Catavencu” avand ca subiect principal “Exprimarea liberă” si incepand cu 2005 a inregistrat activitate independentă in cadrul label-ului romanesc de hip-hop Facem Records. Aici a participat la mai multe proiecte muzicale alături de artisti precum Cedry2k, CTC, Carbon, DJ Sauce. Aforic a avut si preocupări sociale de tipul: a participat la turneul muzical organizat de fundatia ”Noii Golani” in cadrul proiectului ”Basarabia Pămant Romanesc” si a activat ca trainer in atelierul muzical de hip-hop “scoala Altfel” organizat de ONG “Aici Bucuresti”, in colaborare cu Ministerul Educatiei.


Albumul solo al lui Emil Teleagă – AFO – este un material remarcabil prin prisma aerului confesiv si revendicat de o maturizare evidentă. După o multime de colaborări si proiecte cu multi artisti respectati (nu numai) din zona hip-hop-ului, Aforic a ajuns la momentul in care a inchis un circuit, inflorind toate initiativele recente intr-un material consistent, pentru care a colaborat cu Justaband, Subsemnatu, Underman, Criss Blaziny, Bitză, Sagace, DJ Al*bu, DOX, Tecko Starr, Forsaar, Sez, Flow, Motzu, Sikeone. Coperta este realizată de JR. (Apartment 09), iar albumul este scos la Facem Records.

------------------

♫Infinitu(Bucuresti)♫
http://www.youtube.com/watch?v=iOsW3L8ye3M

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER