>
  • Romania
  • English

10 ani de Sport Sangeros 3

12 Noiembrie 2011

10 ani - Sport Sangeros 3 @ Fabrica Club

Promoter: Fabrica Club
Preț: -

Fabrica sărbătorește 10 ani de Sport Sângeros III


Trupa Sport Sângeros III va susţine un concert sâmbăta seara, pe data de 12 noiembrie, în club Fabrica (Strada 11 iunie, nr. 50). Concertul de aniversare a 10 ani de la înfiinţarea trupei Sport Sângeros III va fi deschis de gregorio de rumania.
Clipurile lansate la începutul anilor 2000 precum Calatis (2001), Cafea cu Parfum de Femeie (2002) şi Tot Ska (2003) au fost difuzate în heavy rotation pe posturile de specialitate, bucurându-se de un mare succes.


Despre Club Fabrica
Clubul Fabrica a găzduit evenimente extrem de mari în ultimii ani (Roni Size, John B, Bogore, Dub FX, Bar9), fiind unul din cele mai populare cluburi din capitală, în special printre consumatorii de electro şi drum and base, dar şi hip-hop şi rock.Despre Fabrica Venue
Fabrica Venue este o oază urbană care reuneşte în acelaşi complex Cluburile Fabrica şi B52, terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de caţărat, magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme şi zona de antrenament pentru sliackline. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER