Eveniment: 1 mai

01 Mai 2011

1 mai @ Expirat Club

Nu se poate sa fi fost in Vama Veche si sa nu fi ajuns prin Expirat! Vama Veche este locul unde a inceput totul: o mini terasa in spate la “Bibi”, facuta de prieteni pentru prieteni. Asa a inceput. An de an locul a crescut, terasa s-a tot mutat, ba in camp, ba pe plaja, ba langa plaja. Am strans nopti incendiare, beri si shoturi fara numar, dansuri pe nisip si mese, dimineti in mare, mii de povesti, mii de prieteni.
In toamna lui 2010, Expirat Vama Veche a ars din temelii. Ca exista vinovati, ca e pura intamplare, ca e ghinion…sunt lucruri care nu conteaza.

Insa 1 Mai 2011 gaseste un nou Expirat: alt look, alt design, mult mai prietenos decat cel vechi. Din fericire ramanem in acelasi loc ca anul trecut: ultima terasa din Vama, inspre granita cu bulgarii.  Din noul meniu: un bar neconventional, larg deshis catre oameni (la propriu), cocktailuri si shoturi abia inventate, plaja cat vezi cu ochii minunat de comod amenajata, fire shows nocturne si dimineti cu rasarit fara numar!

Experienta clar autentica: muzica, atmosfera, oameni!
Adresa: plaja, colt cu Marea Neagra.
Inspre sud, spre granita cu Bulgaria, mai departe, mai liber, mai intens.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER