Eveniment: BAMBOO SI MIHAI MORAR PREMIAZA CEA MAI ZUPER GIRL!

01 Aprilie 2011

BAMBOO SI MIHAI MORAR PREMIAZA CEA MAI ZUPER GIRL! @ Bamboo

            Pe 1 aprilie, cele mai ZUper Girls sunt asteptate de Mihai Morar cu noi surprize si premii in Bamboo.

            Daca te numeri printre fetele dornice mereu de distractie si pline de energie, ai ocazia si vinerea aceasta sa te bucuri de cele mai inedite provocari si concursuri, premiate chiar de gazda petrecerii, Mihai Morar.

            ZUpergirl poate fi cea mai buna dansatoare, cea mai inventiva dj-ita, cea mai priceputa barmanita, Zuper Girl poti fii chiar tu! Vei putea sa dansezi impreuna cu dansatorii profesionisti ai clubului Bamboo, sa pregatesti cocktailuri pentru prieteni la barurile clubului, sau chiar sa mixezi in locul dj-ului, pentru a-ti putea demostra originalitatea si atitudinea care te face sa fii o ZUper Girl.

            Pe 1 aprilie, Mihai Morar continua sa caute cea mai Zuper Girl, in club Bamboo!

 

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

 

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266 

      office@bambooclub.ro

      www.bambooclub.ro

      Str. Tuzla Nr.50 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER