• Romania
  • English

THE MOB

THE MOB

Real name: Trupa THE MOB

Date of birth: 31 Decembrie 2010

Trupa THE MOB

The MOB înseamnă Ștefan – vocal; Răzvan – chitară; Dande – chitară-bas( doctorand compozitie clasica ) ; Alex – pian si Dan – tobe. Trupa The Mob s-a lansat cu ocazia primului Revelion al clubului Beat of Angels ( BOA CLUB ) pe 31 decembrie 2010 sustinand un recital de exceptie in fata a peste 1500 de participanti. Colaborarea trupei cu BOA CLUB s-a extins si trupa a revenit pe scena celebrului club cu ocazia spectacolului de Revelion din anul urmator si cu ocazia unor alte evenimente private. Trupa The Mob a beneficiat de mai multe perioade de rezidenta, cea mai lunga (intreg sezonul vara-toamna) consumandu-se la unul din cluburile bucurestene cu cel mai puternic si vechi brand, Cuando Summer Lounge, in Herastrau. Trupa The Mob a mai beneficiat de rezidente (1 sau 2 spectacole/saptamana) la Barocco Bar, The Barrel, Old City, Sereno Music Club, St. Petersburg Pub.

Cluburi in care am avut placerea si onoarea de a canta:

BOA CLUB BUCHAREST (2010, 2011, 2012,2013)

CLUB WINGS (2011, 2012)

OLD CITY LIPSCANI & OLD CITY FRANCEZA STREET (more than 5 times in 2011 and 2012)

BAROCCO BAR (resident band in January & February 2011)

KOKO CLUB BUCHAREST (ex The Week, ex Gossip) (2011, 2012)

CUANDO SUMMER LOUNGE (resident band during 2011)

EL COMANDANTE PRIMER (2012)

SERENO MUSIC CLUB (2012)

THE BARREL (live show every Friday in 2012)

ST. PATRICKS’S IRISH PUB (2012)

ST. PETERSBURG (Resident band in luna Mai 2012)

THE FLOOR (Resident band for the Spring of 2011)

MOJO (ex Backstage – Strada Gabroveni – 5 show-uri de Sambata in vara lui 2012)

TETE A TETE HERASTRAU (2012)

OSCAR’S PUB (2012)

BERARIA HANUL CU TEI (2012-2012 rezidenta Vineri + Sambata)

GUANTANAMO (2012 – BALUL FACULTATII DE SOCIOLOGIE)

CLUB BOUND(2012)

Cateva exemple de companii cu care Trupa The Mob a avut placerea de a colabora in cadrul evenimentelor corporate:  

REMAT (2011)

 AUTO KLASS (2011)

 INTEGRA (2011)

CLARFON S.A (2012)

PROCTER & GAMBLE ROMANIA (2012)

PARMALAT ROMANIA (2012)

BRD (2012)

HEINEKEN ROMANIA(2012)

HEINRIG INTERNATIONAL(2012)

Trupa a sustinut concerte in cadrul mai multor prezentari de moda la Cuando Summer Lounge si impreuna cu Facultatea de Arte Bucuresti, nunti si alte tipuri de evenimente private in Bucuresti si nu numai! Trupa a intreprins turnee in afara granitelor tarii ( India, Rusia, Croatia, Portugalia, Spania, Emiratele Arabe Unite ) in cadrul colaborarilor cu Edward Maya ( castigator Billboard cu piesa Stereo Love), AMNA si DJ Vika Jigulina.

Pe parcursul activitatii sale Trupa a sustinut concerte in mai multe ballroom-uri din Bucuresti si din tara printre care enumeram:

HOTEL HILTON ATHENEE PALACE

HOTEL MARRIOT

HOTEL ALEXANDER

CLUBUL DIPLOMATIC BUCURESTI

HOTEL ORIZONT PREDEAL

SUN EVENTS BALLROOM

HOTEL PESTERA (PARCUL NATIONAL BUCEGI)

BAMBOO BUCURESTI

PALATUL GHIKA

SPORT HOTEL & SPA POIANA BRASOV

JUBILE BALLROOM

RESTAURANTUL LA GONDOLA

Ne place să energizăm publicul cu o serie de hit-uri, abordând mai multe stiluri, de la oldies but goldies (Michael Jackson, Bon Jovi, Joe Cocker, The Monkees, Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Bob Marley, James Brown, Queen, Blondie) până la cei mai ascultați artiști ai zilelor noatre (Kings of Leon, Amy Winehouse, Adele, Patrice, Fatboy Slim, Jamie Woon, Kaiser Chiefs, Robbie Williams, Bruno Mars, Sting & The Police, Jamiroquai ). Nu uităm însa nici de piese ale unor formații autohtone, precum Vița-de-Vie, Zdob si Zdub sau Vama Veche.

Ne-am propus ca în curând să lansăm și o serie de piese proprii. Sperăm că vom surpinde plăcut publicul căruia îi suntem recunoscători pentru gălăgia pe care o face la concertele noastre și de care suntem dependenți.

Dacă vreți să aflați mai multe despre noi sau să fiți la curent cu activitatea noastră,va asteptam cu mare drag la concertele noastre saptamanale din Bucuresti sau vă invităm pe pagina noastră de Facebook/Youtube –

 http://www.facebook.com/TheMobBucharest

 www.youtube.com/twittersstudio

Share on: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar of Events

Subscribe to our newsletter