• Romania
  • English

Despre noi

Cine este BEST-EVENT.ro ?


BEST-EVENT.ro este un site complex care a luat fiinţâ în vara anului 2008 din dorinţa de a face cunoscute publicului larg evenimentele muzicale si culturale care au loc pe întreg cuprinsul României.


Care este Brand-ul nostru?
Site-ul urmăreşte implicarea în mod direct in viaţa oamenilor/tinerilor, comasând totul sub un brand: BEST-EVENT.ro. 
 
Care este publicul ţintă al BEST-EVENT.ro?

Ne adresăm persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, atât din mediul urban cât şi din mediul rural.În ce constă misiunea BEST-EVENT.ro?

Misiunea noastră este de a ajunge cel mai cunoscut mijloc de informare media online.


Avem si o viziune!
  Site-ul www.best-event.ro, se doreşte a fi cel mai credibil si eficient mijloc de informare online în domeniu,promovând totodată evenimente locale, la nivel naţional sub egida celui mai bun web-site de profil din România.

 

Felul în care îşi petrec tinerii timpul liber, distracţiile şi acţiunile specifice vârstei, sunt imortalizate prin intermediul pozelor şi a reportajelor video, ele reprezentând ineditul obţinut prin profesionalismul echipelor noastre care sunt în mijlocul evenimentelor, participând activ.
 
Ce găsim pe site?
Evenimente mondene, galerii foto, muzică, serviciul promo SMS, informaţii culturale, ştiri, prezentări ale cluburilor, barurilor, cafenelelor, evenimente din modă , multimedia , radio online, forum al comunităţii, publicitate online etc.
Site-ul se află într-o continuă dezvoltare, urmând să se extindă informaţional pe mai multe categorii, oferind utilizatorilor o gamă cât mai variată de informaţii pentru a îi  ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în industria muzicală autohtonă şi străină - evenimentele mondene ale fiecărui oraş în parte, din punct de vedere cultural şi distractiv.
IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER