• Romania
  • English

Sunrise Inc

Sunrise Inc

Nume real: Adi, Silviu, Mihai

Data nașterii: 0000-00-00

Povestea Sunrise INC a inceput  cand componentii trupei – Adi, Silviu si Mihai – s-au hotarat sa adopte alt gen de muzica fata de cel pe care il abordau inainte. Anterior acestui proiect au mai existat cateva “incercari” de a-si gasi, practic, stilul muzical care sa ii reprezinte cel mai bine.

 

Sunrise Inc este o trupa romaneasca infiintata in februarie 2009.La scurt timp dupa intrarea in peisajul muzical autohton, cei trei componenti au lansat single-urile Forever In My Soul si One In A Million.Acestea au fost difuzate in tari precum Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.Primul single Sunrise Inc -  Forever In My Soul - a fost inclus pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights - THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda si a fost implicat in proiectul lui Dj Tiesto, DANCE 4 LIFE.Cel de-al treilea single Sunrise Inc, Lick Shot, lansat in primavara lui 2010 este o colaborare cu Starchild.Pentru viitor, baietii se lauda ca pun la cale colaborari cu nume mari din Europa, unul dintre ele fiind interpretul megahitului Freedom to love, si anume Lexter.Pasiunea pentru muzica dateaza inca din copilarie, insa cei trei nu au avut posibilitatea de a urma o scoala de muzica.

 

“De mai bine de sase ani muzica reprezinta cam tot ceea ce este important pentru noi. Ne-am dedicat cea mai mare parte din timp acestei pasiuni” spune Adi. Silviu este pasionat de chitara si pian, Mihai vrea sa isi reia cursurile de chitara clasica, iar Adi intentioneaza sa urmeze cursuri de pian.


Sunrise Inc isi compun si isi scriu singuri piesele. “Am inceput intr-un studio improvizat, un “home studio”, care, desi neechipat profesional, ne-a ajutat sa realizam bazele catorva dintre melodii. Dupa ce am compus mai multe piese pentru proiectul Sunrise INC, am luat decizia ca este momentul sa filmam un videoclip care sa ne reprezinte imaginea pe care vroiam sa o promovam.”

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER