SHIFT | Biografie

SHIFT

Nume real: Gabriel

Data nașterii: 0000-00-00

Primul hip-hoper care promoveaza optimismul si valorile Romaniei

 

Shift este un nume aparent nou pe piata muzicala romaneasca, dar cu un background solid in domeniu, care a demarat de curand un proiect muzical, ale carui roade nu au incetat sa apara.

Shift, pe numele sau adevarat Gabriel s-a nascut in 1983 la Galati, unde si-a terminat studiile in inginerie, in timp ce adevarata pasiune s-a desfasurat cronologic: in 1998 pune bazele trupei Ilogic, isi semneaza primul album intitulat “Ridicol”, infiinteaza studioul de inregistrari “Fara Logica” si colaboreaza cu Urban Records ca artist si producator, bucurandu-se de muzica alaturi de: Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula, Dj Undoo.

 

In 2008 se hotaraste sa plece la drum in varianta solo sub pseudonimul “Kreuzet”. Isi pune creatiile la dispozitia unor artisti ca Besa (Albania), 361Grad (Elvetia), Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu, Lavinia.

In 2009 produce integral cel de-al doilea albm al sau “Acelash – E bine rau”.

In 2010 decide sa isi schimbe pseudonimul in “SHIFT” si devine un hip hopper care promoveaza optimismul si valorile Romaniei.

 Single-ul semnat de Shift in colaborare cu Kamara (Alb Negru) si corul de copii Do-re-mi se numeste “Pe cuvant”. Mesajul piesei este pozitiv, patriotic, cu o puternica tenta sociala: Iubesc Romania! Motivele pentru care romanii ar trebui sa fie mandri sunt multe. De la valorile care ne-au facut celebri in intreaga lume pana la puterea pe care o au copiii de a schimba viitorul tarii in bine… numai daca li s-ar acorda aceasta sansa.

 Shift este hotarat sa se implice cat mai mult in proiecte sociale, ajutand prin muzica si mesajul lui la construirea unei imagini positive a Romaniei.

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER