• Romania
  • English

Artist: Negru

Negru

Nume real: Laurenţiu Stan

Data nașterii: 0000-00-00

      

Negru, pe numele său Laurenţiu Stan, este nepotul lui Johnny Răducanu, şi, impresionat de dragostea unchiului său pentru muzica jazz, studiază pianul timp de 12 ani la liceul de artă George Enescu.

Încă din 1990 dezvoltă o pasiune pentru muzica rap, de care se simte profund legat şi în ziua de azi. A învăţat să mixeze pe nişte platane de împrumut şi cu ajutorul a mai mult de 300 de viniluri.

 

A debutat în 2006 la petrecerile after-hours din Club Gossip organizate de Love Events şi Nights.ro, şi unde s-a bucurat de o audienţă extrem de ridicată.

 

A urmat petrecerea La Comunidad, organizată la Amsterdam Grand Cafe, după care o serie de petreceri în after-hours, din nou la Gossip, şi câteva evenimente prin ţară, cum ar fi la Timişoara la No Name, la Ferma Călăraşi, Kudos Beach Mamaia, Theatre în Braşov, Cuba del Sol şi Studio Martin în Bucureşti.

 

A avut o ascensiune rapida, astfel că în anul 2007 a fost invitat la foarte multe petreceri în ţară şi a ajuns să mixeze împreuna cu nume grele din mişcarea electronică internaţională, dintre care amintim: Ame la premiile Nights.ro în clubul Bamboo, Loco Dice, Martin Buttrich, Margaret Dygas, Tadeo, Serafin, James Lavelle, Phonique, Chaim, Djuma Soundsystem, Guy Gerber, Jody Whisternoff, Timewriter @ Studio Martin, Terry Lee Brown Jr. @ Embryo, Rino Ceronne, David K, Simon Baker, Burnsky @ Gossip Club, Toni Rios & Nuttruner @ Kristal Glam Club, Loco Dice @ La Mania şi culminând cu deschiderea megaconcertului celor de la Chemical Brothers @ TheMission la Sala Polivalentă.

 

Este catalogat ca fiind un DJ de house/techno şi foloseste multe producţii proprii în cadrul seturilor sale.

 

Fireşte că şi lista cluburilor din România unde a mixat s-a mărit, adăugându-se locaţii cum ar fi : La Mania şi Gossip Mamaia, Club Midi şi Oscar Cluj-Napoca, Avi-cola Targu-Mures, Khemia, Zebra, The Door din Bacău, Club Central Piatra-Neamţ, Divino Glam Club şi Pasha din Galaţi, Session, Nagual Lounge, Kristal Glam Club, Silver Bucuresti, Jet-Set Râmnicu Vâlcea şi lista poate continua.

 

Printre altele, Negru este singurul artist român care a facut warm-up pentru legenda muzicii electronice, Danny Tenaglia (The Mission, aprilie 2008), acesta din urmă vorbind la superlativ despre setul lui Negru chiar la microfon, în faţa mulţimii („Please give it up for Negru, he is a wonderful dj, he's got the groove, exactly what i needed before me”). Şi Locodice se numără printre cei care i-au lăudat setul de warm-up, după evenimentul din Studio Martin, 15 martie 2008.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER