Biografie - Lora

Lora

Nume real: Laura Petrescu

Data nașterii: 23 Iulie 1982

 

Lora, pe numele complet Laura Petrescu, este o cantareata de muzica dance, nascuta pe 23 iulie 1982, la Vaslui.

 

Si-a petrecut copilaria la tara, iar apoi a studiat la Scoala Generala Nr. 7 din Galati si la Liceul 'Sf. Maria'.

 

Muzica este cea mai mare pasiune a Lorei. Inca de mica si-a manifestat talentul cantand prin casa si in fata prietenilor.

 

A inceput sa cante ca backing vocalist intr-o trupa rock, intitulata 'FM', care a initiat-o, iar in 2004 a decis sa participe la concursul 'Star Factory' - unul dintre cele mai tari concursuri de atunci. Participarea Lorei nu a fost una rea pentru ca a fost foarte apreciata si a luat locul 2.

 

Dupa doi ani in care nimeni nu a mai auzit de ea, in 2006, Lora revine in prim plan. Cantareata cauta cateva fete cu care sa cante intr-o trupa indrumata de Marius Moga. Asa le-a cunoscut pe Vero, Lisa si Mona si a pus bazele trupei Wassabi.

 

Prima lor piesa, 'Have Some Fun With Radio 21, a fost imnul postului Radio 21 si a devenit hit in scurt timp.

 

In 2007, Wassabi au participat la Eurovision cu piesele 'Do The Tango' si 'Tango', dar nu au reusit sa ia primul loc. A urmat apoi single-ul 'Si m-am indragostit de tine', single ce s-a bucurat de un reala apreciere din partea publicului.

 

Colaborarea cu Wassabi s-a terminat dupa trei ani, in 2009, cand Lora a decis ca este timpul sa faca ceva pe cont propriu. 'Hello (Lonely girl)' a fost ultima piesa lansata de Wassabi cu Lora in grup.

 

In 2010, Lora a participat la Selectia Nationala Eurovision impreuna cu Sonny Flame. Piesa lor, 'Come Along' nu a iesit castigatoare.

 

Tot in 2010, Lora a colaborat cu cativa artisti, printre care JJ, Matteo si Vunk, iar in vara a avut onoarea sa cante in deschiderea concertului Faithless de la Ciuc Summer Fest alaturi de trupa Sensor.

 

In toamna lui 2010, Lora a lansat videoclipul 'Hot Spot' ft Phelipe, desi nu a promovat piesa ca single.

 

In ianuarie 2011, Lora a lansat primul sau single solo: `No More Tears` si a semnat cu casa de productie a lui Adrian Sina de la Akcent - Sisterhood Live Records.

 

Adi a ramas placut impresionat de vocea Lorei inca din 2010, cand a rugat-o sa inregistreze refrenul piesei `That's My Name`, apoi cel al piesei `My Passion`.

 

In toamna lui 2011, Lora a lansat cel de-al doilea single solo, `Un vis`.

Trimite pe: Yahoo
Jethro Tull în Timişoara pe 19 februarie la Filarmonica Banatul, iar apoi pe 21 februarie la Sala Palatului din Bucureşti Concert TAXI pe 19 ianuarie la Hard Rock Cafe din București Deep Purple la București cu turneul “The Long Goodbye” The World Famous Glenn Miller Orchestra  in concert extraordinar la Bucuresti Cirque du Soleil revine la Bucuresti in 2017 cu Varekai

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER