Nichifor Dragos | Grasu XXL | Biografie

Grasu XXL

Nume real: Dragos Nichifor

Data nașterii: 11 August 1980

Nichifor Dragos aka Grasu XXL, nascut pe 11 august 1981 in Buhusi, judetul Bacau, este un artist roman al carui hobby este, conform spuselor sale, "mai multa muzica".Grasu XXL canta de la varsta de 14 ani si provine dintr-o familie cu traditie in domeniu. Artistul a fost "injectat" inca din copilarie cu "microbul hip-hop-ului", desi in familia sa se ascultau genuri muzicale de alta factura precum jazz-ul si funk-ul, tatal lui Dragos fiind un cunoscator al bass-ului.


Artistii preferati ai lui Dragos Nichifor sunt Stevie Wonder, George Benson, Chick Korea, Timpuri Noi, baietii de la B.U.G. Mafia, care sunt pionierii hip-hop-ului romanesc si multi altii.Dupa multe calatorii peste hotare, Grasu XXL a revenit in Romania, manat de dorinta puternica de a prezenta publicului roman muzica pe care a compus-o.


Primul sau album se intituleaza "Curaj" si este un material intr-adevar inedit atat prin sound, cat si prin modalitatea interpretarii.

Trimite pe: Yahoo
INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER