Nichifor Dragos | Grasu XXL | Biografie

Grasu XXL

Nume real: Dragos Nichifor

Data nașterii: 11 August 1980

Nichifor Dragos aka Grasu XXL, nascut pe 11 august 1981 in Buhusi, judetul Bacau, este un artist roman al carui hobby este, conform spuselor sale, "mai multa muzica".Grasu XXL canta de la varsta de 14 ani si provine dintr-o familie cu traditie in domeniu. Artistul a fost "injectat" inca din copilarie cu "microbul hip-hop-ului", desi in familia sa se ascultau genuri muzicale de alta factura precum jazz-ul si funk-ul, tatal lui Dragos fiind un cunoscator al bass-ului.


Artistii preferati ai lui Dragos Nichifor sunt Stevie Wonder, George Benson, Chick Korea, Timpuri Noi, baietii de la B.U.G. Mafia, care sunt pionierii hip-hop-ului romanesc si multi altii.Dupa multe calatorii peste hotare, Grasu XXL a revenit in Romania, manat de dorinta puternica de a prezenta publicului roman muzica pe care a compus-o.


Primul sau album se intituleaza "Curaj" si este un material intr-adevar inedit atat prin sound, cat si prin modalitatea interpretarii.

Trimite pe: Yahoo
TIMESHIFT - Bucharest Music Festival - Step into another dimension! STING – IN CONCERT PENTRU PRIMA DATA IN CLUJ – NAPOCA! Rock the City 2017 - The Offspring, Bullet for My Valentine Patricia Kaas la București și Timișoara | 24 si 26 iunie 2017 Depeche Mode | Global Spirit Tour @ Cluj Napoca

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER