• Romania
  • English

Artist: DJ Rosario Internullo

DJ Rosario Internullo

Nume real: Rosario Internullo

Data nașterii: 08 Mai 1973

Rosario Internullo s-a nascut în Sicilia pe 8 mai 1973. Fiind încă de mic pasionat de sunete - a luat lecţii de muzica de la 11 ani - la vârsta de 14 ani începe să lucreze într-un radio local. 2 ani mai tarziu îşi face prima data apariţie în discotecă. Lucra duminica dupa-amiaza la cea mai mare discoteca din sudul Italiei, Miami, din Catania.

    La vârsta de 19 ani, la inceputul anilor ‘90, Rosario se muta la Londra unde are primul contact cu muzica house. Începe să mixeze într-un mic disco-bar din capitala Angliei. După un an, se întoarce în Sicilia şi în scurt timp devine unul dintre cei mai căutaţi DJ-i ai insulei. Aşa începe şi colaborarea cu cel mai cunoscut brand din Sudul Italiei (Athmosphere) şi devine rezident la cele mai in voga cluburi (Marabu, Taitu, Toutva, Le Privee, Rapanui, Planet din Palermo, Pineapple din Portorosa, Loft a Milazzo etc).

 

    Între timp primeşte o oferta de la renumitul Factory din Athena unde ramane rezident 6 luni, după care se mută în Spania. În toată această perioadă, Rosario acumulează experienţa şi incepe să pună muzica împreuna cu DJ-i de talie mondială: David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish, Lil Lewis etc. În 1996 se întoarce în Italia unde sound-ul lui şi modul de a comunica cu publicul îl fac din ce în ce mai căutat în cele mai exclusiviste cluburi. Este omniprezent la cele mai tari afterhours-uri cu cei mai tari DJ-i ai momentului.

 

     Curând, numele lui apare pe afisele petrecerilor Insomnia din Pisa şi la Imperiale. În 1998 Rosario ajunge în România şi este invitat să se ocupe de afterhours în clubul Zerillos, primul afterhours organizat în România, şi care încet încet câştigă o foarte mare popularitate. Tot în 1999 devine rezident la Karma, cel mai în vogă club din Bucureşti, în 2000 în La Mania, cel mai tare club din Romania, după care la Il Divino, MCM şi Space şi este invitat în aproape toate cluburile din ţară. În 1999 şi 2000 participă la Love Parade, de unde urmează colaborarea cu mari brand-uri ca Sunrise, The Mission şi La Mania, nelipsind de la nenumaratele turnee din ţară. Rosario devine din ce în ce mai cautat şi numele său vine de fiecare dată asociat cu cei mai buni DJ-i ai planetei.

 

    În 2001 organizează "Indeep&Dance Day", prima petrecere de 48 de ore non-stop şi începe colaborarea cu plaja Kudos. În câţiva ani, succesul locaţiei devine răsunător şi primeşte nume mari ca Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective, Steve Lawler, DeepDish, Tania Vulcano, Oliver MacGregor şi mulţi alţii.

 

    În 2003 începe colaborarea cu clubul Kristal din Bucureşti (plasat de DJ Mag pe locul 25 într-un clasament al cluburilor mondiale) şi cu legendarul Studio Martin. În acelaşi ani se bucură de un succes fantastic cu piesa “The big town” cântată în limba română.

 

    Rosario apare în toate revistele specializate şi pe MTV. Câştigă un premiu în 2002 şi în 2004 pentru cel mai iubit DJ. Câştigă locul 2 la Nights.ro Awards, în 2004 şi 2005, şi tot în 2004 şi 2005 participă la grandioasele Liberty Parade. În 2005 mixează în Pervert din Milano, ABC din Barcelona, Eatjunk din Milano sau Arancia Mecanica din Padova. În 2006 participă la un eveniment Rizla şi mai apoi a fost chemat să participe la încă un Love Parade în camionul Pioneer şi din nou la Liberty Parade, pe litoralul românesc.

 

    Împreună cu Adrian Eftimie formează proiectul 2 Crazy Bastards, cei doi fiind “vinovaţi” de serile de neuitat din Nagual şi  de emisiunile de la One FM. În aceeaşi perioadp, lanseaza piesa “Sentimente” un adevarat imn pentru clubberi din România, material cu care a şi câştigat premiul pentru cea mai buna producţie din România, la premiile Nights.ro 2008.

 

    În 2009, Rosario ocupă locul 6 în topul celor mai buni DJ-I din România, la egalitate cu Pagal.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER