• Romania
  • English

Artist: DJ Rhadoo

DJ Rhadoo

Nume real: Radu Cilinca

Data nașterii: 0000-00-00

DJ Rhadoo, pe numele lui adevărat, Radu Cilincă, a debutat ca DJ la mijlocul anilor ‘90. Primele lui gig-uri s-au ținut în cluburi din București ca Studio Martin sau Club A. Stilul său excentric și personalitatea puternică l-au ajutat să câștige reputația de un DJ de top în România.

 

Rhadoo a pus muzică în toate cluburile din țară, cât și în cele din București. A reușit să se mențina în atenția publicului, fie că a pus muzica în deschidere la Paul Van Dyk, Fatboy Slim sau alte evenimente majore organizate de The Mission, fie că a mixat în cluburi ca Studio Martin, Zerrilos, Karma, The Office sau La Mania. Rhadoo pătrunde tot în această perioadă și peste hotare, clubul DC10 din Ibiza acordându-i toată atenția. Mixează în această perioadă, în warm-up pentru John Digweed, Lee Burridge, Carl Cox, Sasha, Richie Hawtin, Jimmy Van M, James Zabiella, Seb Fontaine, X-Press 2, Sister Bliss, Danny Rampling, Sandra Collins și mulți mulți alții.

 

Alte evenimente majore la care a participat Rhadoo, în această perioadă, au fost festivalul Love Parade din Germania, în 1999 și 2003 sau East Power în Sankt Petersburg, Rusia. La capitolul producție, Rhadoo a colaborat, la început, atât cu trupe ca Omul cu Șobolani (pentru care a produs remixuri) sau Cristian Paduraru, adica Pedro, cel ce avea să-i devină coleg, în cadrul proiectului RPR. La scurt timp, cei doi se împrietenesc cu Raresh, un tânăr ce avea să condimenteze noul proiect.

 

Rhadoo a câștigat premiul pentru cel mai bun DJ din România de trei ori la rând, în 2003, 2004 și 2005. Alături de Pedro și Raresh străbate toată lumea, transformând proiectul RPR într-un brand internațional. Din Brazilia în Australia, de la Tokyo la Miami sau din Germania în Ibiza, RPR  este unul dintre cele mai iubite proiecte muzicale europene, iar Rhadoo este văzut ca veteranul formației, omul cu experiență din acest grup. Este solicitat și participă fie singur fie alături de colegii din RPR la petreceri Fabric, Secretsundaze, Cocoon, Circoloco și bineînțeles Sunrise, agenție ce îi impresariază în țară.

 

Cu o experiență de peste 15 ani pe prima scena a clubbing-ului românesc, cu o carte de vizită impresionantă, Rhadoo este probabil DJ-ul român cu cele mai multe și cele mai importante gig-uri, atât în țară, cât mai ales peste hotare. Combinația între experiență și originalitate, clasic și modern, creativitate și inovație, fac din Rhadoo unul dintre puținele produse de real succes pe care România le oferă clubbing-ului mondia

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER