• Romania
  • English

Artist: DJ Raresh

DJ Raresh

Nume real: Iliescu Rares Ionut

Data nașterii: 13 August 1984

Raresh, pe numele adevărat Iliescu Rareş Ionuţ s-a născut pe data de 13 august 1984, în Bacău, oraş care îi va cunoaşte primul stilul său muzical. Debutează la vârsta de 15 ani într-un club numit Club XXL, punând muzică pentru tineri , în cadrul unor petereceri ce se desfăşurau în fiecare după amiază de weekend.

În decembrie 2001 devine rezidentul singurului club exclusiv de muzică electronică din Bacău numit Zebra. O data ajuns aici are prilejul de a împărţi platanele cu DJ-i români cum ar fi Rhadoo, Raoul, Professor, Optick, Vali Barbulescu, Demos, Pedro, Rosario Internullo, Marco Briguglia şi alături de renumiţi DJ-i internaţionali precum James Zabiela, John Graham, Margaret Dygas şi Oliver Mcgregor. Din acel moment, muzica devine pentru el "cel mai important lucru din viaţă".

 

În 2003, reuşind la Politehnica din Bucurelti, sectia chimie, se muta definitiv în capitala unde, încet încet, cu muncă şi pasiune visele incep sa devinp realitate... În vara anului 2004 acceptă, alături de DJ Demos, rezidenţiatul la Ultima playa, în Mamaia, loc care va rămâne în memoria lui ca "singura plajă underground" din România.

 

Seturi de warmup pentru nume ca Hernan Cattaneo , Deep Dish sau Phil Thompson (Moonface) l-au făcut să-şi petreacă mai toate weekend-urile la pupitru. Urmează apoi seria The Mission care i-a oferit şansa de a mixa alături de Timo Maas, Tiesto, Paul Oakenfold. Fiind însă "cel mai mic dintre toţi" nu avea cum să se afirme decât dacă putea să mixeze. Asa începe perioada de afirmare în toata ţara, Raresh mixând în renumite cluburi din Timişoara, Baia Mare, Galaţi, Bacău, Iaşi, Suceava, Ploieşti, Sibiu, Craiova şi Constanţa.

 

Succesele se concretizează în câştigarea premiului pentru cea mare ascensiune în România în 2004 în cadrul premiilor Nights.ro. Revelionul 2005 i-a oferit prima ieşire din România, drept pentru care a mixat în clubul Hard Rock Cafe din Sharm el Shaik, Egipt. Un an mai târziu, ocupă locul 6 în topul celor mai buni DJ-i români, pentru ca în 2007 şi 2008, Raresh să fie votat “cel mai bun DJ român”.

 

Alături de Pedro şi Rhadoo, face parte din proiectul muzical [a:rpia:r], nume ce a devenit, cu timpul un brand în lumea clubbing-ului. Cu rezidenţe în Ibiza, şi gig-uri pe tot globul, Raresh este, aşa cum şi premiul câştigat în 2009, la premiile Nights.ro, o spune, “Cel mai reprezentativ român în străinatate”. Totodată, clubberii români l-au poziţionat, la această ediţie a premiilor, pe locul 2 în topul celor mai buni DJ-i din România, la mică distanţă de primul loc.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER