Artist: DJ Raresh Rush

DJ Raresh Rush

Nume real:

Data nașterii: 16 Octombrie 1987

Raresh Rush s-a născut în 16.10.1987 în Cluj-Napoca. Pasiunea pentru muzica electronică a venit în urmă cu câțiva ani când a ieșit prima data într-un club și a văzut cum se distrează lumea pe muzica house. După puțin timp s-a hotărat să încerce să mixeze.

În ianuarie 2008, Raresh Rush a început producția muzicală. În luna aprilie a primit primul contract de la un label italian. La sfârșitul anului 2008 Raresh Rush mixează pentru prima dată în Club Dolce din Cluj Napoca alături de karesma, Raul Roquez și Paul K. După acest prim pas a înțeles că a fi dj înseamnă multă muncă și multă răbdare.

 

La începutul anului 2009 este invitat de către JASC și Dj Carlos să mixeze back2back alături de Karesma la warm up-ul label-ului Magnetik Grooves în Club Dolce din Cluj Napoca. Acest eveniment a fost un adevărat succes, publicul a fost  foarte mulțumit, iar atmosfera a fost incendiară.

 

Raresh Rush a avut împreună cu Karesma propriul show radio la Nights Radio, radio promovat de binecunoscuta revistă clubbing www.nights.ro. Emisiunea se numea "Comercial Underground" și era difuzată săptamanal.

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER