• Romania
  • English

Artist: DJ Ralmm

DJ Ralmm

Nume real: Lucian Trandafir

Data nașterii: 0000-00-00

Lucian Trandafir aka Dj Ralmm este născut în Iaşi, la jumătatea lui 1985. Indragăstit de muzică, acesta îşi petrecea aproape tot timpul liber compunând, încă de la 16 ani. Acest lucru a accentuat călătoria către partea mai puţin comercială a muzicii care domina acea perioadă, influenţa principală provenind pe atunci dinspre Prodigy, dar şi dinspre alţi producători ai momentului.

Debutul în faţa publicului s-a petrecut în anul 2004 în Club PLANET din Iaşi şi din acel moment a devenit clar drumul pe care trebuia să-l urmeze şi pentru care trebuia să lupte.

 

După un an de zile în care a stat pe lângă unul din cei mai buni dj din Iaşi la vremea aceea, devine rezident în Club ROSU ŞI NEGRU. La foarte scurt timp reuşeşte să se impună pe plan local, urmând să devina rezident în Club FARAON şi DEJA VUE din Iaşi.

 

În vara anului 2007 stârneşte curiozitatea celor din Mamaia(Constanţa), şi ca urmare devine rezident în ATLANTA CLUB, CAFÉ DEL MOAR, şi este invitat în WHY NOT(Neptun, Constanţa), 21 (Mamaia-Constanţa). La întoarcerea în Iaşi devine rezident în club BACKROOM34. Evenimentele continua pe plan profesional, fiind invitat în Club NEW HOUSE (Iaşi), în Club SUNDAYS (Iaşi), DINLEY SOCIAL CLUB(Iaşi), CITY CAFFE(Iaşi), NEW OFFICE(Iaşi), THE STAGE(Iaşi), DEJA VU (Iaşi), MEZZO(Iaşi), GIANY`S(Iaşi), R2 (Bucureşti), CLASS(Botoşani), MARA(Roman), RIVIERA(Paşcani), EMPIRE(Huşi). Acum este rezidentul clubului THE OFFICE LOUNGE Iaşi.

 

Implicat în producţia de muzică, în 2006 iese în evidenţa semnând cu unul dintre cele mai mari label-uri din Columbia – SIGNSOUNDS Records, cu EP-ul “Drumurile Noastre” care conţine original mix-ul şi un remix semnat John Jayro Pada, un producer cunoscut din Columbia, ep-ul apărând în format digital, şi Vinyl.

 

În 2007 scoate EP-ul Remembers care conţine original mixul plus 6 remixuri, la SUNDERIRE TECH – Rusia, piesa originală ajungând pe compilaţia BEST RUSSIAN PROGRESSIVE HOUSE 2007.

 

În 2008 se pare că munca de producer dă rezultate când ajunge pe locul 1 în top 100 BEST HOUSE PRODUCT  pe al doi-lea magazin on-line de muzică din lume(TRACKITDOWN.NET), cu remixul pentru Delyno – Ether party.

 

Anul 2009 începe foarte bine pentru Dj Ralmm pe plan profesional, când semnează cu binecunoscutul label din New York – America, PRO-Motion, EP-ul Basstards care conţine original mixul, şi 3 remixuri: NTFO, Mouving Elements şi Victor M.

 

Original mixul ajunge şi el pe locul 3 în TOP 100 BEST HOUSE PRODUCT pe TRACKITDOWN.NET. Pasul cel mai  important în cariera lui de producer este făcut când împreună cu Ciprian Robu scoate single`ul “I love this beat”. Acesta ajunge foarte cunoscut în toate cluburile din ţară şi nu numai. Single`ul este difuzat şi acum la radio-uri precum Vibe Fm, Impact Fm, Radio PRO-B etc. EP-ul care conţine original mix şi radio edit`ul piesei este insoţit de şapte remixuri semnate de unii dintre cei mai cunoscuţi dj/produceri români: EMIL LASSARIA, PAUL DAMIXIE, CIPRIAN LEMNARU etc.  Face o serie de remixuri pentru produceri ca Treitl Hammond, Dario Zack, Hi2rogen etc.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER