Artist: DJ Priku

DJ Priku

Nume real: Adrian Nicolae

Data nașterii: 27 Decembrie 1983

Priku, pe numele sau Adrian Niculae s-a nascut pe 27 decembrie 1983 in Bucuresti. Mixeaza din anul 2004, in 2007 se alatura rosterului Sunrise Booking unde este invitat sa mixeze la diferite evenimente alaturi de artisti romani dar si internationali: Marco Carola, Zip, Ricardo Villalobos, Arpiar, Luciano, Troy Pierce, Praslea, Pascal FEOS, El Cezere, Kozo, Monika Kruse, Tania Vulcano, Dan Andrei, Cassy, Sascha Funke etc.

In 2008 a cantat pentru prima data peste hotare, in clubul Underground din Ibiza apoi 2009 ii aduce confirmarea altor giguri in afata tarii la Tenax in Florenza, Fiesta Privada in Roma, la festivalul Kazantip in Ukraina sau Silo in Belgia.


Un tanar talentat, s-a remarcat la festivalul Sunwaves, se bucura de o enorma apreciere a colegilor mai mari, este hotarat sa urmeze cursul firesc al lucrurilor in muzica drept pentru care isi indreapta toata atentia catre productie. 

Sfarsitul anului 2009 ii aduce primul release 12'' la labelul Sinusoid Records din Italia, cel de-al doilea urmand in 2010 la labelul lui Valentino Kanzyani Jesus Loved You.  

Trimite pe: Yahoo
INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Metal Gates Festival 2017 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER