>
  • Romania
  • English

Artist: DJ Piftek

DJ Piftek

Nume real: Mitru Cristian

Data nașterii: 18 Februarie 1977

Piftek, in buletin – Mitru Cristian, s-a nascut in data de 18 februarie 1977, in Bucuresti. Cunoaste muzica inca de mic copil si o aduce la stadiul de manifestare naturala in 2005, an care reprezinta debutul artistic.

Gig-urile din Chillout Sibiu, Oscar Cluj, Space Club, Session , Loggia Lounge (unde a fost rezident 2 ani), Expirat (Other Side), Mash Up, Krypton Craiova, Traian 42, Baraka, Terasa Propaganda, La Spatiu si Daimon, l-au adus in prim plan pe Piftek. Etimologic, numele sau de scena are doua radacini – “Pif” -personajul de desene animate din seria “Pif et Hercule” si “tek” de la genul pe care il abordeaza, tech house.

 

Inspirat de oameni, in general, si de public, in particular, construieste usor o punte de comunicare cu lumea prin muzica. A invatat ca primesti inapoi ceea ce oferi, asadar stie ce sa ofere pentru a aduce publicul in delir. Considera ca niciunui artist nu trebuie sa-i lipseasca pasiunea, rabdarea,implicarea la maximum si ambitia, acestia fiind asii din maneca lui Piftek.

 

Colaborarile sale de-a lungul timpului au fost numeroase si diverse: Warm Up pentru Eddie Richards, la Loggia cu Rhadoo si after cu Lee Burridge, warm up & after pentru Gramophonedzie, warm up & after pentru Miss Mee, warm up & after pentru Craig Hamilton, warm up & after pentru Hector Moralez (de 2 ori), warm up & after pentru Phil Weeks (de 2 ori), after dupa Fries & Bridges, warm up & after pentru Chris Simmonds, after dupa Inland Knights.

 

Pentru Piftek, seara in care a mixat alaturi de Hector Moralez la Hotel Persepolis din Bucuresti a fost memorabila, simtind pe deplin cum muzica de calitate doboara frontiere si uneste oamenii.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER