• Romania
  • English

Artist: DJ Paul Damixie

DJ Paul Damixie

Nume real: Paul Damixie

Data nașterii: 0000-00-00

Ascensiune puternică! Aşa ar putea fi descris în două cuvinte Paul Damixie. Paul este un producător al Timişoarei, iar producţiile sale ca "It..s Me Maranda", "Heartattack" sau "Shampoo" au intrat în set-urile celor mai buni DJi români, dar şi în playlist-urile posturilor de radio dance, din România.

Talentul său se "aude" şi în remix-urile pentru producţii lansate de: NTFO, Activ, Dj Optick, Vali Barbulescu, B-Noise, Allexinno, Cristian Paduraru, David DeeJay, Morandi şi Hy2rogen. Remix-ul pentru "Get Down", piesă semnată Hy2rogen, a intrat pe locul 7 în clasamentul lui Fedde Le Grand de pe beatport.com şi pe locul 40 în chart-ul tech house de pe acelaşi site.

 

Ca DJ se manifestă de la vârsta de 15 ani, performând în deschiderea unor DJii şi artişti ca: Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Dj Optick, Outwork sau Camille Jones. În vara lui 2008 a făcut parade, pe camionul Pepsi, în cadrul celui mai mare eveniment dance din România - "Liberty Parade", alături de NTFO, Vali Barbulescu şi Emil Lassaria, iar în 2009 cu Vika Jigulina, Christian Green şi Cristi Stanciu.

Trimite pe: Yahoo
Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER