• Romania
  • English

Artist: DJ Ovidiu Andrei

DJ Ovidiu Andrei

Nume real: Ovidiu Ander

Data nașterii: 06 Iunie 1990

Legatura stransa pe care o are cu muzica l-a determinat sa-si diversifice cunostintele in acest domeniu, devenind din ce in ce mai sigur de faptul ca are un loc al lui in peisajul sonor.

Ovidiu Andrei s-a nascut in Ploiesti, pe 6 iunie 1990. In 2005 ajunge sa mixeze pentru prima oara intr-un club din Ploiesti. 2007 a fost anul in care a inceput sa organizeze petreceri impreuna cu cativa prieteni, in diferite locatii. In 2009 s-a alaturat echipei Lollipop si in vara aceluiasi an a mixat la Lollipop Beach Club din Navodari si Tree House, Paulesti, facandu-se remarcat ca DJ si in Bucuresti.

 

Alaturi de colegii sai, a incantat publicul la petrecerile de afterhours din club Bubbles, Bucuresti, cea mai importanta aparitie a sa fiind Revelionul 2009-2010 @ Bubbles , in cadrul unui maraton de 16 ore de muzica. Anul 2010 i-a adus participari la Hidden Garden(Paulesti), Privilege Club(Ploiesti), Iarmaroc Fest, Open Air(Paulesti), Privilege Terrace(Ploiesti), Club Space, Embryo si incepand cu 2011, a mixat la Club Space, Tralala, Studio Martin, Street Delivery, Sass Summer Club si la Kudos Beach.

 

In opinia lui, unui artist nu trebuie sa-i lipseasa inspiratia si ambitia, dar nici cele 3 puncte forte: muzica, tehnica si imaginatia. Ovidiu Andrei se lasa inspirat de elementele din natura, acestea conturand sound-ul sau minimalist cu influente techno si dub.

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER