• Romania
  • English

Artist: DJ Olivian Nour

DJ Olivian Nour

Nume real: Olivian Nour

Data nașterii: 0000-00-00

Olivian Nour este un producător și DJ din Bucuresti, România. Crescut într-o familie de muzicieni, muzica a devenit în mod natural o parte interesantă a vieții lui Olivian de la o vârstă fragedă. Muzica electronică a început să-l atragă la sfârșitul anilor '90, și a început să mixeze în 2003.

 

Până la sfârșitul anului 2008, Olivian iși construise primul său studiou ceea ce l-a adus la primul său contract semnat în 2009 cu Zoo: Tehnique Records pentru EP-ul de debut numit "Back 2 Back".

 

EP-ul "Back 2 Back" a fost lansat în luna ianuarie 2010 și a miscat fanii muzicii electronice din toata lumea…”dirijati” de Cristian Varela și Shane Johnson. Piesa "Back 2 Back" a fost un succes masiv ca parte a mai multor compilații: “Haute Couture-House Session Vol. 03” lansata la Baccara, “Best of Electronic Dance 2010” lansata la Club Femme Music , “Chicks on decks Vol. 01” si “Tech House Music Contest Vol. 2” la Volt9 Records, “Minimal Experience Vol. 04” la Silver Screen Recordings.

 

De asemenea, Zoo: Technique Records lanseaza la inceputul lui 2011 “Deep silence” in “Summer Selection” - o compilație a celor mai bune melodii vandute ale anului 2010.

 

În vara anului 2010, "Spectacular" EP e lansat la Sureplayer Black Label continând “Safety Place”, care a primit un feedback entuziast din partea lui Peter Brown, DJ-ul american Hippie Torales și mii de fani din întreaga lume. Piesa a fost, de asemenea, o parte din “Phuture Disko Volume 4-Electronic" și “Discofied” lansat de Musica Diaz/Senorita în martie 2011 și “Le Phunk Fantastique-Electrified Disco Phunk Volume Four”, lansat de Tenor Recordings în iunie 2011. În urma succesului său cu “Safety Place”, Single-ul "Baden Baden" a fost lansat în iulie 2010 la Frequenza Limited cuprinzând 6 luni de idei și inspirație. “Keep it up” din EP-ul "Baden Baden" a transformat vara anului 2010 intr-o vara de neuitat pentru fanii săi.

 

Curând după aceea, Olivian Nour a remixat pentru Nasty Boy. “Orange Orchestra-Olivian Nour Remix” făcând parte din "Drop The Bass" EP lansat de Tzinah Records la sfârsitul lunii octombrie 2010. Până la sfârsitul anului 2010, Escapism Musique a lansat piesa "1" iar Recovery Tech a inclus piesa "1" în “Deep Touched-Deep House Selection Vol. 2” din noiembrie 2011, in “University of Electronic Music Vol. 5” din decembrie 2011 si in “Get Hypnotized-A Unique Collection of Electronic Music Vol. 8” din ianuarie 2012. Andrew Grand, Alex Picone, Nekes, Omar Salgado, Cozzy D, Mirco Violi, Sasch BBC, Den Ishu and Jose Maria Ramon au oferit deasemenea un bun feedback piesei “1”.

 

În 2011 Olivian Nour se intoarce cu piesa "Oh, Yee" lansata la Tzinah Records in martie, într-o compilație “This is Tzinah” alaturi de Ciupy & Mihai Bejenaru, Zemtzov, Nasty Boy, Sapriori și Faster. Încurajat de Tzinah Records, Olivian Nour a lansat "Boracay" EP continând single-ul "Boracay" și 4 remixuri de la Javier Carbalo, Zemtsov, Octav Paul și Sapriori. "Boracay" captează atentia fanilor si devine sound-ul verii 2011 fiind ascultat in orice club din Ibiza, Miami sau New York cu Richie Hawtin, Andrew Grant, Philip Arruda, Mirco Violi, Mihai Popoviciu, Dirty Culture, Javi Bora, Dani Casarano, Pepe Arcade, Julian Perez, Javier Moreno, Feodor AllRight & Elema Mechta, Javier Carballo, Art Patrice, Hanfry Martinez, Francis White la pupitre.

 

... Și acestea reprezintă doar începutul carierei sale ca producător. După aproape un an de lucru in studio, Olivian Nour are planuri mari pentru 2013; piese gata de lansare și un nou proiect care include elemente de la rock, folk si muzica funk folosind chitară, bongos și tobe.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER