• Romania
  • English

Artist: DJ Octav Paul

DJ Octav Paul

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Nascut in vara lui ‘86 in Bucuresti, intra in lumea muzicii electronice in anul 1999, incepand sa asculte cu mare ardoare seturi de la emisiuni de muzica electronica. Dupa 3 ani, incepe sa cunoasca cateva software-uri de produs muzica, cu care reuseste sa compuna cateva idei de piese, urmand sa evolueze foarte bine in viitor.

Ca Dj incepe sa mixeze in 2006 prin cluburi si baruri din orasul sau avand o rezidenta de 1 an, si este invitat sa puna muzica si la alte evenimente de main si afterhours.

In 2008 participa la competitia internationala Heineken Thirst cu o piesa care a impresionat puternic cluburile din zona underground, dar nu reuseste sa se califice.

Dupa o perioada mai indelungata de timp petrecuta in studioul sau, pregateste si lanseaza primul sau EP intitulat “Hey!” la Label-ul Musicarena in luna Iulie 2008. Urmeaza si cel de-al doilea EP, “Night Shift”, lansat tot la label-ul Musicarena in Octombrie 2008. De pe acest al doilea LP, a trimis piesa intitulata „Fast Nights” la emisiunea internationala Fast Trax a lui Pete Tong de la Radio BBC1, urmand sa intre in concurs, si se califica pe locul 3. Cu toate aceastea, a primit un feedback foarte bun de la Dj si producatori din Ibiza, Canada, Mexic, Sri Lanca, Germania, Olanda si nu in ultimul rand din Romania, piesa ajungand la foarte multi dj.

Incepand cu 2009, cu un sound proaspat si colorat, este invitat sa intre intr-un grup de dj si producatori romani talentati, completand astfel roster-ul Agentiei Massive-Entertainment.

In tara a avut petreceri la Xen (Brasov), Daso Cado (Targoviste), Opium (Braila), House Parade 2008 (Ploiesti - Parc Bucov), iar in Bucuresti la Glamour, Spider, Cafepedia 4, Silver, Kado, Cocoloco, Temple, Opium Stage, Bricks, Propaganda, Water Park, Biblioteca, Romexpo,  Fabrica, The Dj's Caffe, Studio Martin.

In 2010, dupa petrecerile de 1 mai, ca si co-fondator se ocupa de organizarea de petreceri impreuna cu inca 3 alti DJ si producatori, intr-o maniera simplista si autentica, la brand-ul de petreceri „Noi + Voi”, nume care vine de la simplul slogan „Noi si Voi Petrecem!”.
A organizat petreceri si prin tara, dar accentul a fost pus pe Bucuresti, inima muzicii underground din Romania, unde a avut loc si prima petrecere, la Daimon Club avand continuare un after la Silver Club. Ulterior au urmat o serie de petreceri afterhours, promovate sub numele "Noi + Voi Afterhours", la Barocco Bar, petreceri care au sustinut atmosfera verii anului 2010, cu Dj invitati precum Rosario Internullo, Jose Maria Ramon (Ibiza), Jay Bliss, Sebastian Kayn, Negru. Cu siguranta vor urma foarte multe petreceri, deoarece anul 2010 se anunta foarte productiv.

In studio, lucreaza pe laptop, in principal cu software ca Ableton Live, Sound Forge, iar ca hardware cu placa de sunet M-audio Fast Track Pro, pe monitoare Mackie MR5, si controller-ul midi X-board25 de la E-MU.

Discografie:
2008 – Hey EP cu piesele Visiting Bukkarest, Hey, Moody Nights, City Lights – Musicarena.ro
2008 – Night Shift EP cu piesele Fast Nights, Visiting Bukkarest (5 AM), Hijacking Trains, What is What – Musicarena.ro
2010 – “Fast Nights 2010” Single – Dimplemanrecords.com

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER