• Romania
  • English

Artist: DJ NTFO

DJ NTFO

Nume real: Robert si Dani

Data nașterii: 0000-00-00

Cei doi componenţi ai NTFO sunt Robert şi Dani, producători cu mult potenţial creativ. Dovada acestui lucru s-a produs în anul 2006, când lansau primele lor release-uri. Debutul NTFO a fost realizat cu un remix pentru "Drug Music", un track semnat Mark Knight, apărut la Toolroom Records (2007); varianta duo-ului timişorean a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese de pe Beatport, ocupand locul 13.

Stilul abordat este tech house, multe dintre release-urile lor având influenţe din tech, techno şi minimal. Aclamatul EP - "Able To Be" a fost lansat cu Magnetik Grooves, cu care colaborează de ceva vreme; pentru Magnetick Grooves au lansat şi o serie de remix-uri pentru artişti precum: Hy2rogen, B Noise şi Plastik Soul. Prezentul pentru NTFO înseamnă pregătiri pentru un nou EP, care va fi lansat în aceasta toamnă cu Magnetik Grooves - "Terrestrial EP".

 

În mai puţin de un an, NTFO au lansat sau au colaborat la peste 20 de realese-uri, printre care şi un remix la piesa Restless semnata Patrick le Funk, track apărut pe compilaţia Miami 2009. 2009 pare a fi un an excelent pentru cei doi băieţi, iar premiile Nights.ro din acest an stau mărturie în acest sens. NTFO au ocupat locul secund în topul celor mai buni DJ-i debutanţi din România şi au câştiat premiul pentru producţia românescă a anului 2008, împreună cu DJ Optick, pentru remixul la Be free, imnul Liberty Parade 2008.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER