• Romania
  • English

Artist: DJ Narcissa

DJ Narcissa

Nume real: Narcisa

Data nașterii: 0000-00-00

Narcissa este atrasa de muzica electronica inca inainte de 2000. Primul contact cu echipamentul de DJ l-a avut in anul 2003 in clubul Life din Ploiesti. La inceput a fost curiozitatea, dupa care dorinta de a incanta publicuri, asa ca incet-incet invata sa mixeze si acumuleaza repede experienta.

Intr-un timp foarte scurt reuseste sa se impuna pe plan local si devine rezidenta in club Escape din Ploiesti. In vara lui 2006, aflandu-se in vizita in Spania, le starneste curiozitatea celor din Valencia, si accepta repede un back to back cu rezidentul din ,,La Indiana,, . Mai apoi este invitata speciala in clubul ,,Buddha del Sol,, . Se intoarce in tara pentru a fi rezidenta in club Futuro din Ploiesti unde a avut deosebita placere de a mixa alaturi de Marika si Ali Nasser.

 

 

Urmeaza o serie de after-hours-uri in club Privilege, tot din Ploiesti, unde mixeaza alaturi de Dj Kool i continua cu warm-up-urile pentru Nakadia, Hybrid,Heidi, Andrew Grant, Gaetano Parisio, Umek, carlett Etienne, Miss Fitz in Studio Martin din Bucuresti.

 

 

Considera ca unul din cele mai importante evenimete de pana acum din cariera sa este faptul ca a avut ocazia sa mixeze la premiile Nights.ro Awards din 2008 ,fiind onorata sa mixeze alaturi de nume importante din scena muzicii clubing: Raresh, Miguel Toro, Samim si ocupand deasemenea in cadrul acestor premii, locul 5 pt cel mai bun dj debuntant. Sunetele abstracte si eclectice o definesc, avand un sound minimal-tech.

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER