• Romania
  • English

Artist: DJ Moonsound

DJ Moonsound

Nume real: Bogdan

Data nașterii: 0000-00-00

Bogdan aka MoonSound a fost fascinat dintotdeauna de sunetul alternativ. De mic a facut o adevarata pasiune pentru colectia proprie de casete, CD-uri si ulterior vinyluri, colectie pe care inca o imbogateste si care se bucura de adevarate "comori" cu sonoritate rara.

 

Muzica electronica a fost urmatorul pas in viata, l-a marcat si a devenit principala metoda de expunere a ceea ce inseamna MoonSound astazi. In 2006, a avut primul contact cu viata de noapte, in club AVI-COLA din Targu Mures, dupa care au urmat numeroase aparitii in tara si peste hotare (Spania, Bulgaria si Grecia).

 

In postura de DJ, MoonSound a fost invitat alaturi de nume mari ale industriei muzicale, conturandu-si astfel portofoliu de gig-uri. De amintit: SASH!, Andy Moor, ATB, AudioJack, Federico Locchi, M.A.N.D.Y. si lista continua cu reprezentati de marca ai scenei din Romania: Marika, Pagal, Adrian Eftimie, Optick, Vika Jigulina etc.

 

In perioada 2005-2006 a fost rezident in Tha Spot, mai apoi in The Gossip (2006 - 2008), in vara lui 2007 a primit invitatia de rezidentiat din partea celebrului club Deja Vu (Atena), iar in 2010 s-a alaturat echipei SELECTRO, ocazie cu care a ocupat postul de DJ rezident in Expirat/The Other Side. De asemenea, alaturi de brandul SELECTRO a participat in 2011 la doua mari evenimente: "Sunwaves 10" si "I Love Fest"!

 

Din ianuarie 2011 este realizatorul unei emisiuni saptamanale, pe 89,5 FM, in calitate de DJ DanceFM, pas ce l-a transformat pe MoonSound radical si care a trezit in el o alta pasiune - radioul!

 

Inca rezident in club Expirat/OtherSide pana in prezent acesta devine rezident intr-un al doilea club bucurestean intrat nou pe piata clubbing-ului pe nume "COLORS", unde dupa doar 2 luni preia si functia de Manager!

 

Stilul abordat de MoonSound este Tech-House cu influente Deep & Classic-beats, un stil inconfundabil pe aceasta piata muzicala. Talentul sau de DJ cat si de producator a facut posibil in anul 2011 sa se imprieteneasca cu agentiile de booking LINE UP respectiv JiJi Event, din roster-ul carora face parte.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER