• Romania
  • English

Artist: DJ Mauss

DJ Mauss

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Mauss, pe numele său adevărat Florescu Bogdan, s-a născut în 1988, în București, iar primul său contact cu muzica electronică l-a avut pe vremea când avea 8 ani la un concert Prodigy de la Sala Polivalentă. Acesta a fost impulsul de care avea nevoie pentru a deveni DJ, câtiva ani mai târziu.

De mic, asculta mai orice îi surâdea urechii și era foarte pasionat de vinil-uri, mai ales de cele vechi.  Între timp, lucrurile încep să evolueze, iar pe la sfârșitul lui 2005, începe să aculte din ce în ce mai multă muzică electronică. Un an mai târziu își achiziționeaza două playere și un mixer, și începe să pună muzică, alături de prieteni, la petreceri private și nu numai. Printre artiștii care l-au influențat și inspirat de-a lungul timpului, se regăsesc: Ricardo Villalobos, Jeff Mills, Serafin, Alex Under, Eddie Richards, Marco Carola, Rhadoo, Thomas Melchior, Gaiser, Troy Pierce, Zip, Baby Ford, Moby, Massive Attack, Orbital, Timewriter, Herbert.

 

În  2008 se alătură agentiei Lollipop, unde își începe adevărata sa cariera de DJ.

 

Anul 2009 este un an plin de realizări pe plan profesional, marcând debutul artistului pe scena clubbing din Romania.

 

Mixează alături de El Cezere, Ali Nasser, Sebo, Herodot, Cristi Cons (diminețile de after-hours de la club Mash-Up), Dinky și Prâslea (Daimon Club), Brothers’Vibe și Sebo(Lollipop Beach Club, Năvodari) și nu în ultimul rând, alături de Miss Fitz (Studio Martin). Unul dintre cele mai importante evenimente în cadrul căruia acesta a mixat este Iarmaroc Fest 2009. In decembrie are si primul sau gig in afara granitelor tarii, in clubul Extreme (Bulgaria).

 

Sound-ul său este o combinație colorată și armonioasă între minimal house, tech house, deep house și techno.

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER