• Romania
  • English

Artist: DJ Livio

DJ Livio

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Livio este unul dintre cei mai populari DJ români, şi este un artist la fel de bine cotat şi în străinătate. A început să mixeze la vârsta de 18 ani, însă a progresat în această direcţie abia atunci când clubul La Mania, din Constanţa, i-a acordat încredere totală şi i-a oferit o rezidenţă.

Nu a durat mult pentru ca Livio să impresioneze prin talentul şi seriozitatea sa. Set-urile sale de warm-up, main şi after hours sunt sinonime cu un groove delicat şi aparte.

 

Ca rezident al unora din cele mai mari cluburi din ţară - La Mania (Mamaia) şi Kristal Glam Club (Bucureşti), Livio a împărţit pupitrul cu mari nume de pe scena internaţională, precum Sasha, John Digweed, Danny Howells, Steve Lawler, Desyn Masiello, Lee Burridge, Carl Cox, King Unique, Smokin Jo şi mulţi, mulţi alţii.

 

În 2002 îl cunoaşte pe Robert Precup, sau Roby, şi încep să lucreze împreună. După ce remixează împreună piesa lui Chad Jackson - "Do you do voodoo", lansat sub label-ul AudioTherapy. Succesul a fost peste aşteptări, fapt ce le dă încredere să continue să producă piese care au fost incluse pe DJ Chat-urile internaţionale. Adevaratul success îl resimt în 2005 când trei piese semnate Livio & Roby - "Bitter Sweet (Terrace Mix)", "Headz On" şi "Out of Bass" -  au fost incluse pe celebra compilaţie a lui Steve Lawler - Lights Out 3, de la Global Underground.

 

Alături de prietenul şi producătorul lor, George G, lucrează sub numele de Monochrome. Cei trei au câştigat finala Heineken Music de la Las Vegas în 2006. Împreună cu Roby impresionează prin ritmurile lor dirty house. Mixează înaintea lui Lee Buridge în La Mania şi, de asemenea, la festivalul FreeDome din Vama Veche.

 

Livio a încântat audienţa în afara ţării, în cluburi din Bulgaria, Rusia, Anglia (în cluburile Turnmills, The End şi The Cross din Londra) şi in Italia(Desigual - Desenzano del Garda). La premiile Nights.ro din 2008, Livio se clasează pe locul 6 în topul celor mai buni DJ-i din România. De asemenea se clasează pe locul 5 în topul specialistului pentru cel mai talentat DJ. La începutul lunii iulie, Livio şi Roby au fost invitaţi să mixeze în cadrul emisiunii Transitions, a cărui gazda este marele John Digweed.

 

Sfârşitul lui 2008 şi începutul lui 2009 înseamna noi lansari pentru Livio & Roby plus o grămada de party-uri în Studio Martin alături de nume grele ale clubbing-ului mondial. Cuplul Livio & Roby a ocupat locul 8 în topul celor mai buni DJ-i români la premiile Nights.ro 2009, ediţie la care cei doi s-au mai clasat pe 6 în topul “celui mai bun proiect muzical românesc”, pe 3 la secţiunea “cea mai bună producţie muzicală românească”, cu piesa “Tuxedo band” şi tot pe 3 în clasamentul “celor mai reprezentativi români în străinătate”.

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER