• Romania
  • English

Artist: DJ Latam

DJ Latam

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

DJ Latam a inceput sa puna muzica la petreceri in 2004. Pe atunci era dedicat aproape in totalitate psytrance-ului (fiind vechi ascultator de goa) si partial progressive-ului (fie psy, trance sau house). Mai tarziu, dupa atingerea unui nivel multumitor pentru el in aceste stiluri, a inceput sa experimenteze si sa aprofundeze treptat si alte sub-genuri ale muzicii electronice, in special techno, electro si house, in diferite forme, astfel ca la acest moment poate trece ca DJ prin mai multe stiluri.

Profilul petrecerii, publicul, locatia, lineup-ul si ora la care mixeaza sunt factori care influenteaza in mare masura prestatia unui DJ. Latam incearca sa aiba in vedere toate aspectele, dar indiferent de imprejurari seturile sale au groove si adancime, sunt hipnotice si eclectice, provocatoare dar elegante si intotdeauna au amprenta psychedelica. Ascultati-i mixurile - ii place sa experimenteze si sa schimbe de fiecare data. Apreciaza DJ-i si producatorii care inoveaza si care au curajul sa experimenteze, care se schimba pe sine si-i influenteaza si pe ceilalti.

 

Pe langa DJ-ing, este implicat in organizarea si promovarea de evenimente si artisti prin proiectele personale Thrancians si Oscillator, sau prin asociatia Spacesheep, fiind co-organizator al festivalul ReBirth. Incepand cu 20 decembrie 2008 gazduieste la Radio Deea emisiunea Oscillator, unde prezinta in fiecare saptamana un mix propriu si un guest DJ mix - i-a avut printre invitati pe Terry Lee Brown Jr, Perfect Stranger, Florian Meindl, Blue Planet Corporation, Ticon, Decoy, The Model alaturi de numerosi altii. (Emisiunea este momentan intr-o pauza).

 

 

Gig-uri importante:

 

- international: Sziget Festival (Ungaria), EarthDance Festival (Sofia), Club XLagoom, Basta Sava Center (Belgrad), EuphoriaMania (Ucraina), Vola Open Air (Bulgaria), Zezelj Open Air (Kragujevac, Serbia), Wind Of A Sun (Crimea);

 

- national: ReBirth, Iarmaroc, Delahoya, Transylvania Calling, FanFest, Forest Vibes, Teknival, Synthplants Ekzit, etc;

 

- clubs in Romania: Studio Martin, WEB, Fabrica, Suburbia, Control, CoolCat, Stamba, Frame, Baraka, Propaganda, Traian 42, Avantgarde, Silver, Kado, Spider, Parfumului 13, etc (toate Bucuresti), Chill Out, Mondostar (Sibiu), The King (Cluj-Napoca), Domino, HangOut (Constanta), Orange (Mamaia), Escape (Rm Valcea), Palace Cafe (Iasi), etc.

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER