Artist: DJ Kozo

DJ Kozo

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Încă din copilărie, lumea lui Kozo s-a învârtit ăn jurul muzicii. Fie ca simplu ascultptor, mai apoi clubber, fie implicat activ ca jurnalist sau ... în cele din urma dj.

Ultima ocupatie îi mânâncă timpul de aproximativ 6 ani şi îi aduce totodată şi cea mai mare satisfacţie. Fie că este vorba de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o călătorie groovy şi de ce nu ... techy în lumea dansului contemporan. Majoritatea cluburilor din Bucureşti l-au avut ca invitat dar şi o mare parte din cele din ţară. De aproximativ 4 ani se afla şi în rosterul agenţiei Sunrise.

 

A pus muzica de-a lungul timpului alături de Zip, Rhadoo, Raresh, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano sau Locodice în cluburi ca Studio Martin sau Session (în ambele a fost rezident) sau în cadrul petrecerilor mai mari ca Sunwaves Festival. De asemenea a mixat în cluburi din afara ţării cum ar fi Silo (Leuven/Bruxelles) Underground (Ibiza) sau Odeon Theatre (Amsterdam).

 

De curând, Kozo a intrat şi în familia arpiar cu o producţie semnată kozonak pe discul cu numărul 05, alături de colegii Afumaţi, Praslea şi Cristi Cons. Restul vine de la sine.

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER