• Romania
  • English

Artist: DJ Kosta

DJ Kosta

Nume real: Cosmulescu Doru

Data nașterii: 0000-00-00

Pasionat de sunet si intrigat de organizarea petrecerilor si evenimentelor, Cosmulescu Doru si-a petrecut toata adolescenta acumulind experienta in domeniu. De aici si pina la Facultatea de sunet si montaj a fost un singur pas, Bucuresti.

 

Pentru Kosta aventura in lumea muzicii electronice si a clubbing-ului a inceput brusc la varsta de 15 ani, cand a ajuns prima oara in Studio Martin. La virsta cind un pusti nascut in Petrosani, in '82, ar fi trebuit sa descopere rock-ul de Mtv, drumul lui a luat o alta directie - a avut revelatia sunetului muzicii de club.

 

Primul gig de care isi aduce aminte in capitala a avut loc la Propaganda, unde a sustinut un after.. 9 ore. A ales sa fie promoter in loc de producator, lucru mai rar pe la noi. Impreuna cu un prieten au pus la punct si mixat la citeva serii de petreceri in locuri cum ar fi : B52, Gossip, Cina & Cuba, Preoteasa, Tipsy, Wire, Velvet Undergound , Hello Mo, Traian 42 si Ibiza. A mixat in majoritatea cluburilor de renume din Bucuresti precum si suficiente gig uri in tara.

 

Se mandreste cu infiintarea grupului AWD House(All Wheels Drive House), alaturi de Pif, Narcis si Tibi. A mixat in acelasi pupitru cu Hector Moralez, Phil Weeks, Chris Simmonds, Miss Mee, Craig Hamilton si multi altii. Ancorata in house, muzica pusa de Kosta are influente de la downtempo

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER