Artist: DJ Khidja

DJ Khidja

Nume real: Rusu si Flore

Data nașterii: 0000-00-00

Khidja inseamna Rusu si Flore, proiectul muzical cu viziune nascut in urma cu 10 ani care ofera scenei romanesti o nuanta aparte.

Cei doi membri care formeaza Khidja au avut prima intalnire cu muzica la o varsta foarte frageda, cum era si normal. Rusu a inceput pe cand avea 5 ani si rupea acul de la NAD-ul tatalui sau pe muzica lui Vivaldi, mai tarziu descoperind Cypress Hill, hiphop-ul ascultat de majoritatea prietenilor lui din gasca, CTC-isti, Spesh, Cedryk, Nwanda.

 

Flore, care locuia in copilarie in Berceni, avea ca principala sursa de muzica tarabele din imprejurimile blocului. Avea un casetofon mic, portabil si dotat cu microfon, plus o caseta de-ale mamei sale care se numea "purpuriu" si pe care se gaseau hit-uri vechi italiene. Mai tarziu au aparut casetele cu Michael Jackson si multa muzica rap. Prin adolescenta a plecat la Viena unde a locuit aproximativ doi ani, timp in care l-a cunoscut pe un tip care avea un perete plin de discuri cu hip-hop, o colectie la care adauga saptamanal doua-trei viniluri. Asta a fost inspiratia de capatai pentru Flore, pana cand si-a cumparat pick-up-uri, un mixer si s-a cunoscut intr-un final cu Rusu, odata intors in tara. A urmat o perioada plina de "sesiuni", mixtape-uri, experimentarea mai multor genuri muzicale, cum ar fi funk, deep house sau disco.

Trimite pe: Yahoo
Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER