• Romania
  • English

Artist: DJ Karesma

DJ Karesma

Nume real: Bogdan Nagii

Data nașterii: 0000-00-00

Bogdan Nagii aka karesma s-a născut în 1988 pe 21 Noiembrie în Câmpia Turzii, CLUJ. A început să asculte muzica dance la o vârsta frageda iar cu timpul, dragostea pentru muzică și parinții l-au împins să ia cursuri de dans modern, asta fiindu-i de ajutor în ceea ce urma să se întâmple.

După aproximativ 2 ani de dans sportiv a fost nevoit să renunțe, deoarece era nevoit să facă "naveta" la liceul din orașul vecin, Turda unde, după nici un an a devenit reporter la singurul ziar local din Turda și Câmpia Turzii. În anul 2005 ia parte pentru prima dată la un event de mare avengură, la care a fost de-a dreptul fascinat de lumini, oameni și nu în ultimul rând de sunet. Acest lucru este accentuat de faptul că în același an se împrieteneste cu Dj-ul rezident din orașul natal, Dj care îi deslușește tainele disk jokeying-ului.

 

După aproximativ un an, vine primul gig oficial, în orașul natal alături de Dj rezident, gig la care au luat parte peste 800 de persoane și care s-au dovedit încrezatori în talentul acestuia. Ulterior, karesma este invitat să fie al doilea rezident în clubul în care practic s-a lansat ca Dj.

 

Deși aici nu prea a avut ocazia să mixeze alături de nume prea sonore, speranța că într-o zi o să fie invitat și în alte cluburi de profil, n-a murit și după mai bine de 1 an a venit prima invitație de la un club din Târgu Mures, proprietarul localului organizând primul private party cu muzica exclusiv underground. După această invitație a venit momentul ca acesta să evolueze și să învețe să mixeze mai multe genuri house și nu i-a fost tocmai ușor, deoarece de la electro-house și minimal-tech e un salt ca de la cer la pământ.

 

Acomodându-se într-un timp relativ scurt (4-5 luni) a început sa facă promo mix-uri, după care le promova pe diferite site-uri care se ocupau de tinerele talente. În anul 2007 are ocazia să mixeze alături de Raul Roquez și Adrian Eftimie la Club Midi, în cadrul unui concurs de Dj, la care a luat locul 2 de care este total nemulțumit. La finele anului 2007 este invitat din nou la Târgu Mures, unde de data aceasta a mixat cu înca 2 Dj straini.

 

După ce a acumulat experiență, se decide sa îsi cumpere propriul Dj Desk. În vara anului 2008 reușește să își cumpere 2 playere Pioneer CDJ 800MK2 și un mixer A&H X0NE 62, acestea fiindu-i de mare folos dat fiind faptul că în scurt timp începea un radio show la un radio de profil.

 

În iarna-primăvara 2009 se deschidea Nights Radio și karesma avea să facă o emisiune de 2 ore alături de Raresh Rush și invitații acestora. În sfârsit, cel mai mare succes pentru karesma vine în vara lui 2009, când se redeschidea singurul club de after-hour din Cluj Napoca, Oscar Club unde avea să devină rezident, alături de Raresh Rush și Dadrian. În viitorul apropiat, acesta doreste să învete să produca la fel de bine ca cei mai buni produceri români și nu numai, însa pâna atunci singura promovare de care dispune este podcast-ul nights.ro.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER