>
  • Romania
  • English

Artist: DJ Jay Bliss

DJ Jay Bliss

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

A început să mixeze în 2000, o dată cu organizarea de petreceri underground în Sibiu. Timp de 3 ani a câştigat experienţă şi susţinători pe plan local la petrecerea săptămânală organizată de el. A fost invitat sau a făcut parte din organizarea tuturor evenimentelor legate de muzica electronică în aceea perioada.

Anul 2003 i-a adus locul 1 la primul DJ Contest organizat în Club Chill Out şi prima apariţie la un eveniment major, De La Hoya Festival, cel mai mare eveniment open air din România. Odată cu acestea a venit şi rezidenţa în Chill Out. Au urmat gig-uri în toate oraşele mari din România, deopotrivă în cluburi sau invitat la festivale.

 

În 2004 îl cunoaşte pe Markus Homm din Germania cu care a deschis un magazin de vinyl-uri şi echipamente pentru DJ, Electrique Boutique. La premiile Nights.ro Awards a fost nominalizat la categoria “Cea mai mare ascensiune”, şi în urma voturilor a ocupat locul 8 în 2005 şi locul 5 în 2006. Tot în 2006 înfiinţează Exposed Audio, primul net label din România axat exclusiv pe promovarea muzicii techno, şi odată cu acesta revine şi în calitate de organizator şi producator.

 

Împreună cu Chill Out încearcă să aducă muzica techno de calitate mai aproape de sufletele românilor şi să lanseze noi talente prin intermediul petrecerilor Exposed Sessions. Şi tot în 2006 a avut şi primul gig în afara ţării la Tanzhaus West din Frankfurt unde a fost foarte apreciat.

 

A mixat alături de: Toni Rios, Mick Wills, Hybrid, Oliver McGregor, Optymist, Markus Homm, Philipp Gonzales, Mar-T, Tom Wilson, Sterbinsky, Keith Thomson, Andy Lee, Doc on Acid, Zerchi, Tania Aurel, Kuhl, Rhadoo, Raresh, Gemini Bros., Voy Larkin, Vania, Sebo, Das Komitee, Mihai Popoviciu, The Model, Rosario Internullo, Kozonak, Horace Dan D, Dan Ene, Pagal, Praslea, Maresh, Optik, Livio, Marika, Raoul, Livio, Marco Brigulia, Adrian Eftimie, Vali Barbulescu, Liquid, Morris, Seba 1394, Gubanu, TRG, Sensorship, Doru şi mulţi mulţi alţii...

 

În 2007 ocupă locul 22 în topul celor mai buni DJ-i români, la premiile Nights.ro. Tot în această perioadă se alătură echipei de la agenţia de DJ FWD. În 2008 Jay Bliss urcă nu mai puţin de 6 poziţii în topul celor mai buni DJ-i din România, ajungând până pe poziţia cu numărul 14.

 

2008 şi 2009 înseamnă o gramadă de release-uri alături de Mihai Popoviciu şi/sau Toygun, colaborări şi multe gig-uri atât în ţară cât şi în strainatate. Pentru viitor, Jay Bliss pregăteste spectacole de live-act ce vor fi, probabil, la fel de tari precum producţiile de până acum.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER