• Romania
  • English

Artist: DJ G.I.C.

DJ G.I.C.

Nume real: Gozman Ionut Cristian

Data nașterii: 0000-00-00

GIC a făcut “cunoştinţă” cu muzica, în adevaratul sens al cuvântului, încă din anii '90,  fiind un produs al generaţiei postdecembriste.

După ce a experimentat mai multe genuri muzicale, formându-şi un stil propriu, GIC a hotărât să ia lucrurile în serios şi să studieze ceea ce devenea pe zi ce trece o pasiune din ce în ce mai mare – muzica. 

 

Urmându-şi visul,  Gozman Ionut Cristian îşi petrece  patru ani de viaţă în cadrul Facultăţii de Muzică din Oradea, ani ce  l-au făcut  să-şi îndrepte toată atenţia asupra producţiei muzicale şi “carierei” de DJ.

 

Încet, încet munca sa a început să dea roade, reuşind, pe parcursul a doi ani (2005-2007), să scoată pe piaţă mai multe din producţiile sale. Ep-urile scoase pe vinyl, sub semnatura GIC, au fost comercializate pe Juno Records, Beatport, Decks.de , cele mai recente, fiind - “Nine to Ten” (Groove ++ Rec) şi “About Us” (Music Arena).

 

Diversele colabarori cu DJ români şi străini l-au convins să renunţe la viaţa din Zalău  pentru a se alătura echipei ONE FM, bucurându-i pe ascultatori, în cadrul propriei emisiuni.

 

Cât despre stilul muzical abordat de GIC în cluburi, el intra în categoria DJ-ilor ce promovează atât tech-house, cât şi deep.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER