• Romania
  • English

Artist: DJ Funk E

DJ Funk E

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Este ceva cu liniile lui Funk E de basi si simtul de funk care se inscrie perfect cu ceea ce se intampla in Ibiza in zilele noastre. Sau ar putea fi pur si simplu natura sinelui sau. Lucrurile sunt destul de simple pentru Funk E atunci cand vine vorba de muzica. Pur si simplu ii place ceea ce face, iar publicul este cel care il inspira cel mai mult.

Calatorim inapoi pana la inceputul anului 2000, cand un tanar raper pe nume Funkmaster General performa intr-o trupa de hip-hop intitulata The Dream Team. Derulam pelicula rapid pana la anul 2002 si il gasim pe Funkmaster General scufundat deja in arta vinilului si, nu mult dupa aceea, descopera lumea underground a muzicii dance. Prin 2003, dupa o calatorie inspirata catre "insula alba", a fost pe deplin constient de turnura pe care cariera sa o va lua. Gasise noua dorinta a muzicii house, minimal si techno. Funk E luase nastere!

 

In perioada anilor 2003 - 2008 a bifat rezidente in cele mai respectate cluburi din Romania, unde cariera lui a inceput sa prinda culoare. Nu mult dupa aceea, oamenii aveau sa ia la cunostiinta de Funk E, iar dupa repetate calatorii catre Ibiza in fiecare sezon, anul 2008 la surprins cu DJ rezidenta la cel mai inovator eveniment desfasurat in spatiu deschis de pe insu;a numit The Zoo Project. Mixad in fiecare zi de sambata si miercuri, ia oferit lui Funk E ocazia de a se face auzit in fata unui public adevarat international, in timp ce isi insusea notorietate ca urmare a beat-urilor sale groovy, energice si acerbe.

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER