>
  • Romania
  • English

Artist: DJ Emil Lassaria

DJ Emil Lassaria

Nume real: Emil Lassaria

Data nașterii: 0000-00-00

Totul a început în 2000 atunci când Emil a intrat în radio.  Pasionat fiind de muzică, butoane şi tot ce ţine de acest domeniu, Emil nu a stat prea mult pe gânduri şi a început să producă melodii, jingle-uri sau spoturi publicitatre.

În 2001 începe la Radio Minisat (Târgovişte) emisiunea "Dj Mail In The Mix" o emisiune ce în scurt timp s-a dovedit a fi un reper important în grila de programe a radioului. Primăvara anului 2002 îl găseşte pe Emil Lassaria în Pub Groove (Târgovişte), un loc ce i-a rămas adânc întipărit în memorie şi în suflet. Au urmat mai multe rezidenţe (Club Fly , K ’s Club) şi petreceri ce au consolidat ideea că Emil este un DJ demn de luat în seama.

 

În acelaşi timp a continuat să producă, iar piesele sale se bucurau de succes la petrecerile unde era invitat. O zi toridă a verii lui 2006 şi o invitatie la terasa Escape face ca Emil să devină rezident în clubul Escape acolo unde de fiecare dată se întoarce ca acasa, fiind locaţia unde mai presus de toate a cunoscut oameni care apoi i-au devenit prieteni. De aici, lucrurile se mişcă firesc. Pe lângă cariera de DJ, Emil Lassaria se face cunoscut şi ca un producator foarte talentat.

 

Piesa lui Emil Lassaria, “Balada”, ce conţine fragmente din opera muzicianului român Ciprian Porumbescu, devine, la scurt timp de la lansare, una dintre cele mai cunoscute producţii de muzica electronica realizate vreodată în România. Track-ul este ascultat peste tot, urcând rapid pe primul loc în topurile radio-urilor şi ascultându-se foarte des în cluburile din întreaga ţară. Ca rasplată pentru această producţie, fanii “aşează” “Balada” pe locul 3 în topul celor mai bune producţii din 2007.

 

La începutul lui 2009, Lassaria şi-a lansat albumul de debut, intitulat “Back in plastic” ce conţine 12 piese noi. “Sound-ul primului meu album este reprezentativ pentru ceea ce creez în această perioadă şi se adresează în special cluburilor, nu există nicio piesă în variantă radio. Piesele alese au fost “testate” în club şi au avut un mare succes. Piesa «Back in plastick» dă şi titlul albumului şi reprezintă perfect sound-ul adoptat pe acest album ” a declarat Emil Lassaria imediat după lansarea materialului.

 

Emil Lassaria reprezinta una dintre surprizele plăcute ale premiilor muzicale Nights.ro din 2009. Aici, Emil ocupă locul 4 în topul celor mai buni DJ-i români.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER