>
  • Romania
  • English

Artist: DJ Dubphone

DJ Dubphone

Nume real: Gazdaru Claudiu Cristian

Data nașterii: 0000-00-00

Gazdaru Claudiu Cristian aka Dubphone reprezinta cel de-al doilea val de DJ-i si producatori de muzica electronica din Bucuresti. Este artist independent, iar in prezent cele mai noi productii ale sale i-au nastere in Valencia, orasul in care si-a stabilit domiciliul in prima parte a anului 2011.

La varsta de numai cinci ani a fost initiat in tainele muzicii, studiind in special pianul. Odata cu inaintarea in varsta si cu acumularea de cunostinte, s-a atasta de muzica electronica. Varsta de 14 ani ia prilejuit achizitionarea primul software de mixat si la 17 ani prima experienta cu Ableton. Cativa ani mai tarziu, cand a fost pe deplin multumit de roadele muncii sale, a decis ca este momentul sa impartaseasca mixurile sale prietenilor si publicului amator de muzica electronica. Colaborarile cu label-uri au venit si ele in cele din urma - White Island Recordings, Sleep Is Commercial Berlin, Documenti Sonori Records, Italo Business, Animar Records, Soulman Music sau MuziK XPress lansand unele dintre cele mai bune piese semnate de tanarul producator roman. Melodiile lui Dubphone, apreciate atat de artisti celebri din Romania, cat si din strainatate, contin ritmuri de Deep/Tech foarte melodice si vocal-uri voiajoare.

 

In prima parte a carierei sale de DJ a mixat in cateva dintre cluburile notabile din Bucuresti, precum Barocco, Silver sau Fat cat, dar si peste meleagurile romanesti, in Spania, Germania si Bulgaria. De asemenea a urcat si pe scenele unor festivaluri in Germania si in tara. Multe alte aprecieri ii sunt aduse zilnic pentru propria emisiune de radio difuzata in fiecare joi seara online pe One Underground si pentru desele difuzari ale mixurilor sale de catre Ibiza Global Radio si Proton Radio.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER