Artist: DJ Dragosh

DJ Dragosh

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Dragosh este probabil unul dintre cele mai recente talente rasarite din randul noilor stele ale scenei underground romanesti. Release-ul sau sub tutela Desolat este probabil unul dintre cele mai bune lansate de labe-ul detinut de marele Loco Dice si Martin Buttrich, care a lovit din plin piata muzicala si ringurile de dans din intreaga Europa.

Scanteia care a aprins dorinta lui Dragosh de a intra in domeniul productiei muzicale s-a intrezarit in jurul varstei de 15 ani, atunci cand a cunoscut un software de productie muzicala, iar din acea zi totul a decurs natural pentru el in managementul software-urilor de acest gen. Dragosh realizeaza in prezent arta provenita din suflet cu multe influente, cu release-uri lansate pana acum subt tutela a catorva dintre cele mai prestigioase label-uri din lume: Desolat, Defected, Moon Harbour, Harthhouse si Plastic City, EP-urile si compilatiile lui fiind sustinute aproape de mai toti muzicienii intrati in raza lui.

 

Privind politica fata de ringul de dans, Dragosh este insusi un mix extrapolat din arta, acest lucru simtindu-se profund in in sesiunile live. Si daca tot vorbim de set live - la propulsat drept in ringul de dans a festivalului Sunwaves, Ministry of Sound, in Londra sau Kinski - Viena si, desigur, multe alte evenimente de main, in cluburile din vest.

Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER