• Romania
  • English

Artist: DJ Dan Ene

DJ Dan Ene

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Dan Ene a aprofundat muzica alături de fratele său, care avea un magazin de muzică, în Brăilă. Studenţia la Bucureşti l-a purtat în vibe-ul petrecerilor electronice şi a făcut o fixaţie pentru butoane, discuri şi başi. A cumpărat echipamentul tehnic mult visat, a exersat şi a perseverat în tehnică şi gusturi muzicale. Iar acolo unde există pasiune, visele se transformă în realitate.

La 21 de ani ajungând în Bucuresti, la facultate a luat şi contact cu lumea cluburilor şi Dj-lor din capitală. Ulterior, toate eforturile au fost îndreptate spre împlinirea visului de a mixa în diferite cluburi. A început achiziţionarea de echipament acasă înregistrand din când în când cd-uri demo şi împărtindu-le mai la toată lumea care avea contact cu mişcarea house.. A reuţit sî mixeze ân Kristal Glam Club, ân Cuba, la Maxx cu ocazia unei petreceri house, la Kudos în vara lui 2004 ,Club Shadow (Galaţi) şi Mon Caprice (Galaţi)

 

Şansa pare însă să fi surâs cu adevărat începand cu pariciparea la concursul ""Beat Factor Bedroom DJ Contest"" - concurs internaţional pentu Bedroom DJs, la care a câştigat locul 3. Ulterior setul din concurs a fost promovat la Proton Radio(USA) - primul DJ român postat pe acest post urmând apoi Radio 21 (România) la emisiunea Next Level, House Experience (Kiss Fm) şi alte seturi la nişte posturi locale din Boston (US), Suedia şi Italia. În 2005, a intrat în ultimii cinci DJ din concursul Haineken Thirst. A mixat alături de Moshic, Echoman, John Aquaviva. A mixat la Liberty Parade în 2005 şi în 2006.

 

Lucrurile au mers spre bine fiind invitat la Magique - Bucureşti after hours, apoi Kristal Glam Club , Nemo (Bucureşti), XS( Iaşi), Life( Ploieşti), Europub şi Pasha (Galati), Shiva (Piteşti), La Ferma (Călăraşi), The Class (Braşov) Artist Cafe (Târgu Neamţ), Medieval şi Tabu (Craiova), Obsession şi Kharma (Cluj), The Note (Timişoara). Cea mai mare realizare până acum o consideră rezidenta la XS, de o sâmbătă pe luna la fel ca Raoul Russu, Rhadoo şi Mike. Se axeaza în principal pe tech-house, electro, minimal-techno.

 

Constanţa melodică a seturilor sale aduce aminte de uniformitatea energetică a seturilor detroit techno. Dansant până dimineaţă şi după, rezonează cu publicul până la ultima picatură de sudoare. Pentru că îşi pune toate resursele în slujba culturii de club, în 2007 a pus bazele agenţiei de booking Main Events.

 

Dan Ene este unul dintre DJ-ii români care au mixat la evenimentul Creamfields Romania, desfăşurat în vara lui 2008.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER