>
  • Romania
  • English

Artist: DJ Dadrian

DJ Dadrian

Nume real: Damacus Adrian

Data nașterii: 06 Mai 1990

Dadrian pe numele sau real Damacus Adrian (nascut la 6 mai 1990 in Cluj-Napoca,Romania) si-a inceput cariera de Dj la varsta de doar 13 ani fiind sustinut si de parinti lui . A fost pasionat de la o varsta mult mai frageda de instrumentele acustice si cele de discoteca ceea ce l-a impins sa descopere farmecul de a mixa si de a distra lumea si si tot in acelasi timp sa se simta bine.

Din anul 2003 pana in 2005 a pus muzica atat la diferite evenimente private cat si la diferite posturi de radio online. Din anul 2005 lucrurile au luat o intorsatura de la tehnica pana la stilul muzical. Atunci a descoperit  farmecul muzicii electronice satul de celelalate genuri  iar de atunci a inceput sa promoveze muzica Electro & Techno. In 2006, pasiunea pentru muzica si pentru instrumentele acustice l-a impins la cursurile de Acustica din Cluj-Napoca unde a primit certificat de absolvire a curusului, devenind astfel  acustician, dj calificat.

 

La inceputul anului 2007 la varsta de 16 ani devine Rezident la Club Oscar (Cluj-Napoca) unde a inceput printr-o serie de petreceri si warm up uri pentru diferiti dj renumiti din Romania, moment in care a inceput sa isi dezvolte cel mai mult abilitatile si pasiunea pentru muzica electronica,Club Oscar fiind printre cele mai cunoscute cluburi de muzica electronica din Cluj-Napoca.

 

 

In Club Oscar a avut ocazia sa mixeze si sa fie amintit alaturi de renumiti dj din Romania cum ar fi: Horace Dan D,Unu,Marika,Liquid,Carlos,Colin,Haute Culture,Negru,Pagal,Jay Blis,Optick,Jasc,Adrian Eftimie,Vali Barbulescu,Livio, iar din afara cu Khul, Bill Patrick si multi altii. Tot in 2007 este invitat pentru prima ora sa mixeze live la Radio Impuls FM (Cluj-Napoca) ca guest alaturi de DJ Jonnessey. Mixurile sale au fost promovate la mai multe radiouri cum ar fi Radio DJ,Radio Impuls si multe altele.

 

In primavara anului 2008 la inchiderea clubului Oscar decide sa intre si pe partea de productie muzicala realizand cateva piese nelansate printre care se numara si Deep Secret , despre care crede ca este o piesa destul de reusita. Lucreaza in continuare la proprile producti pentru ca intr-un final sa poata lansa un EP in magazinele online de muzica electronica .

 

La sfarsitul anului 2008 face parte din trupa Tridimensional  unde a inceput sa isi reia evenimentele fiind invitat in 2009 la Radio Impuls impreuna cu Tridimensional. In vara anului 2009 a continuat cu o serie de petreceri in diferite locati si cu un nou proiect alaturi de Karesma si Raresh Rush.

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER