• Romania
  • English

Artist: DJ Concord Dawn

DJ Concord Dawn

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Dupa peste 10 ani de activitate si 5 albume la activ, Concord Dawn isi consolideaza pozitia de nume important in istoria genului drum&bass.

Piese ca si "Don't Tell Me", "Man for all Seasons" sau "Morning Light" au facut inconjorul lumii si sunt inca unele din cele mai bine vandute piese drum&bass ale tuturor timpurilor.

 

DJ seturile CONCORD DAWN sunt caracterizate de energie, varietate si dinamica, fiind apreciate de un numar mare de spectatori, de-a lungul turneelor mondiale care dureaza de 10 ani.

 

La finele anului 2010 apare albumul de succes "The Enemy Within",(nominalizat la categoria cel mai bun album de muzica electronica in Noua Zeelanda) care prin piese ca "Forever", "Sum of All Things", "Easy Life", duce sunetul trupei la un nou nivel de complexitate si melodie.

 

Matt nu se opreste aici si in vara 2011 scoate pe piata EP-ul "The Race to Zero" care cuprinde 4 piese puternice, diverse si de mare potential.

 

In 15 Octombrie showul Concord Dawn , care a contaminat festivalurile si cluburile din toata lumea ajunge la Cluj-Napoca pentru prima data, aducand spectacol, energie si voie buna direct din Noua Zeelanda!

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER