• Romania
  • English

Artist: DJ Breky

DJ Breky

Nume real: Angyus Alexandru

Data nașterii: 0000-00-00

Breky este Angyus Alexandru un tanar de 19 ani.  Ia contact cu muzica electronica de la o varsta frageda prin intermediul unor prieteni mai mari. La varsta de 14 ani pune pentru prima data mana pe aparatura profesionala de mixat si treptat pune muzica in cluburi din orasul natal, Petrosani, precum: Fire, Art, Neo sau Keops.

La 16 ani se stabileste impreuna cu familia in Spania si incepe sa cutreiere prin cluburi din Madrid precum: Fabric, Macumba sau Mondo. Intra astfel in legatura cu membrii unei agentii de booking - Atmosfera Dreams, pe numele ei – si devine unul dintre DJ-ii agentiei avand astfel prilejul sa mixeze la diferite petreceri si rave-uri din Madrid si Guadalajara. Deasemenea este  gazda unui show saptamanal la Global FM. (globalfm.es)

 

 

Intors in tara, pune si la Cokelive Peninsula 2009 la Freedom Arena si VIP Area cunoscandu-i pe Marika, Bogdan Popoiag (UNU’) sau Gojira. Este astfel invitat sa mixeze in cadrul emisiunii Selectro a lui Marika de la Profm Dance.

 

 

Muzical vorbind stilul lui Breky este un atent melanj intre tech house, techno si deep house printre artistii sai internationali preferati numarandu-se: 2000andOne, Tim Green, Dubfire, Reboot, Paul Ritch, James Holden, Gregor Tresher, Richie Hawtin, Karol XVII, Parov Stelar si altii. Cand vine vorba de artisti romani Breky ii mentioneaza pe Jay Bliss, Mihai Popoviciu,  Pedro (Petre Inspirescu) sau Livio si Roby.

Trimite pe: Yahoo
FESTIVAL AEROMANIA 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER