• Romania
  • English

Artist: DJ Alexandru Jijian

DJ Alexandru Jijian

Nume real: Alexandru Jijian

Data nașterii: 0000-00-00

Un artist cu viziune si stil si, in acelasi timp, un DJ roman apreciat in cercurile de specialitate din tara si strainatate.

Putini artisti romani au reusit sa ne impresioneze de o asemenea maniera cum a reusit Alexandru Jijian, el fiind cu siguranta unul dintre cei mai promitatori DJi pe care i-am ascultat in ultimul timp. Splendida sa reprezentatie de la finalul anului trecut din cadrul evenimentului The Mission @ Arenele Romane ne-a convins cu adevarat de potentialul pe care il si ca este unul dintre cei mai promotatori DJ-i al acelei perioade.

 

Cu un ochi aruncat si pe scurta sa biografie, era clara pasiunea lui pentru muzica si inspiratia pe care si-o tragea din tot ceea ce inseamna "Berlinul industrial". In prezent continua sa fie un consumator loial al vietii de noapte, are propria viziune asupra scenei de muzica electronica din Romania si lucreaza din greu la acest lucru pentru a-l aduce la viata. Este constant fascinat de simpla muzica ambientala, cu synth-uri prelungi si armonii frumoase. Acestea din urma sunt evident reminescenta anilor '70, o perioada la care doar se poate visa, insa se poate simti atunci cand il ascultam pe Alexandru Jijian mixand.

Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER