• Romania
  • English

Artist: DJ Adrian Patrascu

DJ Adrian Patrascu

Nume real: Adrian Patrascu

Data nașterii: 0000-00-00

Adrian Pătrașcu este cea mai nouă achiziție a agenției de booking STILL. Un tânăr determinat, un talent înnăscut, Adrian Pătrașcu a dovedit la premiile nights.ro din 28 februarie de la Kristal Glam Club că poate face față cu succes unei responsabilități mari: aceea de a face warm-up pentru cel mai bun DJ român. În cele 90 de minute ale DJ setului, Adrian Pătrașcu a creat o atmosferă perfectă pentru party, clubul Kristal devenind din ce în ce mai plin pe măsură ce piesele curgeau. Cu o tehnică exersată, Adrian Pătrașcu a mixat în fața a 1000 de oameni la cel mai important eveniment din cariera sa de până acum.

Adrian Pătrașcu și-a descoperit pasiunea pentru muzică la începutul anilor '90, atunci când fratele său mai mare i-a făcut cadou o casetă Sepultura. De atunci și până în 1995 a fost prezent la toate concertele rock. În jurul anului 2000, pasiunea sa pentru “Rage Against The Machine”, “Beastie Boys” și “Die Krupps” l-a dus către muzica electronică. Ascultă și are o colecție largă de “Future Sound of London”, “Orbital”, “The Orb” și “Underworld” și este din ce în ce mai prezent în primul club de gen din București, Studio Martin.

 

 

Recent, și-a cumpărat primele sale turntable-uri din Rusia și a trecut de la a fi un fan al muzicii la primii pași ca DJ cu ajutorul lui Kool și Demos. Primul său gig memorabil, de care își aduce aminte cu plăcere, a avut loc în Rocca Club din București. Lucrează ca VJ și găzduiește o emisiune săptămânală de 2 ore la un radio din Brașov. Influențele sale sunt undeva între tech-house, techno și funk.

Trimite pe: Yahoo
Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER