• Romania
  • English

Artist: DJ A.Skillz

DJ A.Skillz

Nume real:

Data nașterii: 0000-00-00

Numele lui A.Skillz este deseori asociat cu numele celor de la Krafty Kuts. Datorita lui si colaborarii sale cu baietii de la Krafty pentru realizarea binecunoscutului album cu beat-uri de hip-hop/uptempo am ajuns sa cunoastem dupa 22 de ani fascinatia, imbinarea de beat-uri funk, alimentate de groove.

Remixurile sale facute pentru artisti precum For Knox 5 sau Afrika Bambaataa si-au castigat perechea de faima fata de publicul de hip-hop, cat si cel de breakbeat.

 

In ultimii ani, Adam A.Skillz si-a format un nume mixand in turnee prin Australia, Canada, S.U.A., Asia, dar si pe cele mai mari scene ale festivalurilor din intreaga lume, headliner cei drep, uimind multimile cu selectia sa de piese hip-hop, nemaivorbind de trucurile de turtablism uimitoare pe care le realizeaza in boot. Inevitabil, succesul sau a fost alegerea perfecta si pentru un spot publicitar realizat de cei de la Renault, precum si pentru coloana sonora a unui joc pentru PlayStation - Gran Turismo 4.

Trimite pe: Yahoo
NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER