• Romania
  • English

Biografie - Corina

Corina

Nume real: Corina Monica Ciorbă

Data nașterii: 26 Ianuarie 1980

Corina Bud este o cântăreață pop/dance/R&B româncă, nascuta la  26 ianuarie 1980 (32 de ani) in Satu Mare.

A debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stitlul artistei, conținând influențe dance hallreggaeR&Bdrum'n basehip hop,house și electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” și „Overdrive”. Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 și a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs și înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei. În noiembrie 2008 a dat naștere primului ei copil, un băiat.


Cariera muzicală


Albumul de debut al Corinei, Noi Doi a apărut în ianuarie 2004. De pe album a fost promovată o singură piesă, „Noi Doi” care a fost compusă de Marius Moga și Smiley. Melodia a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100 devenind unul din cele mai de succes melodii ale ei. În 2009 lansează videoclipul melodiei One Two Three, iar în 2011 lansează videoclipul melodiei No Sleeping, făcută în colaborare cu JJ.


Trimite pe: Yahoo
Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER