Arash Labaf

ARASH

Nume real: Arash Labaf

Data nașterii: 23 Aprilie 1977

 Locul si data nasterii: Tehran, Iran 23 Aprilie 1977


Locuieste in prezent in Malmö, Suedia


Familie: Parinti, 2 frati


Profesie: Cantaret, producator si compozitor


Hobbies: Scufundari, basket, patinaj


Colecteaza: Palarii si sepci

Numele de `Arash` vine din istoria antica persana, Arash fiind un erou ce a salvat vietile a mai multor mii de oameni.

 

Artistul Arash a crescut in Teheran (capitala Iranului). La varsta de 10 ani se muta impreuna cu familia in Europa, pentru ca la sfarsitul anilor `80 sa se stabileasca in Suedia impreuna cu parintii.

 

Dupa 5 ani petrecuti in Uppsala, Arash se muta in Malmo unde locuieste pana in prezent.

 

Dupa absolvirea colegiului a inceput sa compuna muzica, istoria sa ca artist incepand in 2004, an in care lanseaza single-ul `Boro, Boro` - number one timp de 4 saptamani la rand in topurile din Suedia.

 

Urmeaza o perioada de doi ani in care Arash devine cunoscut la nivel international, sustinand concerte in Europa si Statele Unite.

 

Apare in productia `bollywoodiana` `Bluffmaster`. Cele mai mari concerte outdoor le va sustine in Kazakhstan (100.000 oameni) si Polonia (120 000).

 

Participa la show-uri TV in tari precum Suedia, Rusia, Germania, Elvetia, Kazakhstan, Ukraina, Cehia, Slovacia, Grecia, Statele Unite s.a.

 

In Romania devine cunsocut prin piese precum `Boro, Boro`, `Arash` sau `Chori, Chori`.
Trimite pe: Yahoo
Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER