• Romania
  • English

Biografie Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu

Nume real: Alexandra Ungureanu

Data nașterii: 28 Decembrie 1981

Biografie:

Alexandra Ungureanu s-a nascut la 28 decembrie 1981 la Onesti. A inceput sa ia lectii de canto si de pian de la varsta de 6 ani.
Alexandra Ungureanu este cunoscuta pentru proiectul semnat Crush si Alexandra. CRUSH, adica Radu Cernautan (n. 12 mai 1981) si Sorin Senciuc (n. 13 aprilie 1975) cautau o voce feminina care sa puna in valoare muzica de club si versurile poetice la care cei doi lucrasera de cativa ani. Alexandra era si in cautarea unei identitati artistice, care sa se identifice cu personalitatea ei sensibila. Radu si Sorin semneaza muzica si versurile majoritatii pieselor de album. Mutati de putina vreme in Bucuresti, Radu si Sorin si-au pus bazele propriului studio, chiar la ei in apartament. Muzica este pasiunea celor doi astfel încât cei doi au petrecut ore în studio pentru a definitiva albumul.
Radu Cernautan, un Taur adevarat, are 27 de ani si este absolvent al Academiei de Studii Economice, sectia Management. A facut cursuri de chitara si pian si considera muzica drept scopul lui in viata.
Sorin Seniuc isi contrazice zodia, Berbec, fiind un tip calm si sensibil. A absolvit electronica iar printre pasiunile sale se numara plimbarile si filmele.
Alexandra Ungureanu este un Capricorn ambitios si tenace care de mica si-a dorit sa sa cante. Alexandra este un nume cunoscut iubitorilor de muzica si datorita colaborarilor cu Paula Seling, Sistem si Holograf. Desi foarte tanara, Alexandra si-a castigat respectul colegilor din muzica datorita talentului nativ, dar si a modestiei. Absolventa a Academiei de Studii Economice, Alexandra a finalizat si masterul Universitatii de Orleans, "DESS - Finante si control de gestiune".
Albumul CRUSH + ALEXANDRA UNGUREANU, este un album la care s-a lucrat cateva luni bune, cei trei dorindu-si ca acest album sa insemne o alta abordare a muzicii. Un album fierbinte care te va face sa dansezi nebuneste in ritmuri clubbing. Primul single de pe album "Plang noptile" a fost bine primit de public, iar videoclipul piesei, semnat de Florin Botea, ne prezinta o alta Alexandra, mai dulce, mai feminina.

 

Trimite pe: Yahoo
Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER