• Romania
  • English

Adela Elena Popescu biografie

Adela Popescu

Nume real: Adela Elena Popescu

Data nașterii: 08 Octombrie 1986

Gen muzical: dance

 

Adela Elena Popescu s-a nascut in data de 8 octombrie 1986, la Dragasani, judetul Valcea.

 

Mai intai, publicul a cunoscut-o pe Adela Popescu in calitate de actrita, in telenovela de succes "Numai iubirea" si ulterior a primit rolurile principale in telenovelele "Lacrimi de iubire" si "Iubire ca-n filme".

 

Adela a lansat trei materiale discografice, dintre care doua strans legate ca tematica de cele doua telenovele in care a jucat.

 

"Lacrimi de iubire" (2005) cuprinde noua piese si doua remix-uri, piese la care Adela a colaborat cu compozitorii Florin Grozea (Hi-Q), Laurentiu Duta (3 Sud-Est), Ionut Radu (Praf in ochi) si Florin Sever. Stilul abordat de Adela pe acest album a fost unul pop slow, de "stare", cu influente dance si latino (No me ensenaste - cu care Adela a cucerit publicul prezent la turneul national "Numai iubirea"), insa majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate in stilul care o caracterizeaza, cu multa dragoste, sensibilitate si senzualitate, o pozitioneaza pe Adela in postura de "cantareata a sufletului".

 

"Iubire ca-n filme" (2006) contine 12 piese si un remix, piese la care artista a colaborat cu compozitorii Ionut Radu, Marius Moga, Cornel Ilie (Vank), Doru Todorut, Bogdan Nasgodineanu si Florin Sever. Printre piesele incluse pe album se numara "Iubire ca an filme", "Unde esti", "Eviti sa iubesti" sau "We're here together". Stilul abordat de Adela este pop si pop dance, majoritatea pieselor fiind interpretate an stilul care o caracterizeaza, cu multa dragoste, sensibilitate si senzualitate. 

 

Cel de-al treilea album, "Raspunsul meu" (2008), este cu siguranta cel mai matur produs discografic al vedetei din punct de vedere al abordarii muzicale. Albumul contine 9 piese pop si pop-slow, plus o piesa ce duce foarte mult in zona muzicii de club, "Amore, Amore", in total 10 piese compuse de cei mai buni tineri compozitori ai momentului: Cornel Ilie, Laurentiu Duta si Ionut Radu.

 

Pe plan muzical, artista a mai colaborat cu Elena si cu trupa 3 Sud Est pentru melodia "Clipe".

 

Trimite pe: Yahoo
Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER