• Romania
  • English

Biografie 50 Cent, biografie curtis jackson,

50 Cent

Nume real: Curtis Jackson

Data nașterii: 06 Iulie 1976

Cunoscutul cantaret american 50 Cent cu numele real Curtis Jackson s-a nascut la data de 6 iulie 1976 in districtul Jamaica din Queens, New York City.Copilaria acestuia nu a fost una usoara,ci din contra,crescut fara tata,50 Cent si-a pierdut si mama la varsta de 8 ani.Aceasta a fost impuscata in timp ce vindea droguri meserie de care se va apuca mai tarziu si 50 Cent.

Dupa ce a venit pe lume copilul sau acesta a renuntat la ilegalitati si a inceput sa ia rap-ul in serios.In anul 1999 semneaza un contract cu Columbia Records dupa care va scoate albumul devenit deja un clasic"Power of a dollar",principalul hit fiind "How to rob".

In anul 2000 50 Cent a trait cea mai mare tragedie din viata sa.Acesta a fost impuscat de 9 ori in fata casei bunicei sale,insa ca un luptator ce este si-a revenit si si-a reluat dupa scurt cariera muzicala.Deoarece i-a fost reziliat contractul cu casa de discuri 50 cent a trecut printr-o perioada mai putin fericita,insa a fost remarcat la timp de Eminem cu ajutorul caruia si-a relansat cariera.

Ca actor, 50 cent s-a dovedit a fi talentat, motiv pentru care are pana in prezent in CV-ul sau filme ca Get Rich or Die Tryin',Home of the brave sau Righteous Kill.Filmul Get Rich or Die Tryin' cu care a debutat prezinta foarte multe asemanari cu viata sa pana sa ajunga cunoscut.

Trimite pe: Yahoo
Snoop Dogg la București, pe 29 august Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER